Glazbene dive Sandra Bagarić i Martina Tomčić obje kuhaju i jedu zdravo, a svoje su recepte odlučile podijeliti sa svima koji žele naučiti pripremati ukusna i zdrava jela
Rižoto od heljde s blitvom i rajčicom
Heljda je slična riži pa se tako može i pripremati. Na maslinovom ulju popržite luk i češnjak te dodajte heljdu koju također kratko popržite.
Zatim u lonac dodajte vodu, na jednu šalicu heljde idu dvije šalice vode.
Dok se heljda kuha naribajte svježu ciklu, narežite rajčicu i blitvu.
Nakon otprilike 10 minuta u heljdu dodajte blitvu kojoj je desetak minuta kuhanja dovoljno. Kada je heljda skoro gotova u rižoto stavite nasjeckanu rajčicu i kuhajte do kraja.
Po želji narežite mozarelu, stavite ju na tanjur prelijte s malo maslinovog ulja i na nju servirajte topli rižoto te ga ukrasite naribanom ciklom.
Sandra i Martina vam žele dobar tek!
Više u In Magazinu.