Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zdravlje & prehrana

Lagani ljetni obrok i voćne palačinke

12-06-2010 Piše In Magazin
komentari

Zdrava prehrana ne mora biti skup i kompliciran zadatak. To znaju i naše kulinarske dive Martina Tomčić i Sandra Bagarić koje su uz lagani ljetni obrok pripremile i zdravi i slasni desert

Sandra Bagarić i Martina Tomčić za ove su ljetne odabrale lagani recept s tikvicama punjenima zdravom, ali zapostavljenom namirnicom - cous cousom.

U trendu Zagrebački street style u minici i efektnim čizmama - 5 Žena sa stilom Crnka iz Zagreba u potpuno crnoj kombinaciji koja je tip-top, no čizme su glavni adut Kolači u staklenci Suhi, sitni, prefini Planirate peći kolače za vikend? Ovi kolači mogu stajati sve do Božića, imamo 20 recepata Aishwarya Rai NAJBOLJA OD NAJBOLJIH Više od 4800 čitateljica odabralo je najljepšu misicu svih vremena, čarobna je

Nakon što izdubite tikvice, naribajte mrkvu i celer. Šalicu cous-cousea uspite u vrelu vodu u koje ćete staviti i naribano korjenasto povrće. Nakon pet do deset minuta ubacite i 'meso' tikvice koje ste izdubili, šaku peršina, malo maslinovog ulja i parmezana.

Smjesom napunite tikvice i ubacite ih u pećnicu na 200 stupnjeva. Nakon 15 minuta ukusan i zdrav obrok je gotov i spreman za konzumaciju.

Kao slasticu kulinarske dive predlažu mnogima drage palačinke. U smjesu od integralng brašna,milijeka, jednu do dvije žlice mineralne vode te 3 do 4 žlice meda umiješajte četiri žumanjka. Istučene bjelanke stavite u već promješanu smjesu u koje ćete naknadno ubaciti grožđe ili bilo koje drugo voće po izboru.

Više u In Magazinu.

Pročitaj još
Pročitaj još