Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zdravlje & prehrana

Lagani ljetni obrok i voćne palačinke

12-06-2010 Piše In Magazin
komentari

Zdrava prehrana ne mora biti skup i kompliciran zadatak. To znaju i naše kulinarske dive Martina Tomčić i Sandra Bagarić koje su uz lagani ljetni obrok pripremile i zdravi i slasni desert

Sandra Bagarić i Martina Tomčić za ove su ljetne odabrale lagani recept s tikvicama punjenima zdravom, ali zapostavljenom namirnicom - cous cousom.

U trendu Ana Maslać Plenković poput princeze Ana Maslać Plenković izgleda spektakularno – evo zašto je njezin pariški stajling pun pogodak Vjenčići s malinama Odličan recept! Nikad dosta ideja za božićne kolače! Pogledajte ove vjenčiće, jednostavno ih je pripremiti Ana Maslać Plenković i Andrej Plenković Odlične štikle! Koliko su samo lijepe! Ana Maslać Plenković u štiklama koje imaju sve

Nakon što izdubite tikvice, naribajte mrkvu i celer. Šalicu cous-cousea uspite u vrelu vodu u koje ćete staviti i naribano korjenasto povrće. Nakon pet do deset minuta ubacite i 'meso' tikvice koje ste izdubili, šaku peršina, malo maslinovog ulja i parmezana.

Smjesom napunite tikvice i ubacite ih u pećnicu na 200 stupnjeva. Nakon 15 minuta ukusan i zdrav obrok je gotov i spreman za konzumaciju.

Kao slasticu kulinarske dive predlažu mnogima drage palačinke. U smjesu od integralng brašna,milijeka, jednu do dvije žlice mineralne vode te 3 do 4 žlice meda umiješajte četiri žumanjka. Istučene bjelanke stavite u već promješanu smjesu u koje ćete naknadno ubaciti grožđe ili bilo koje drugo voće po izboru.

Više u In Magazinu.