On je jedan od najmlađih šefova kuhinje u Hrvatskoj i razlog zašto svake večeri pozorno pratimo Masterchef. Ima 32 godine, iskustvo je stekao radom u prestižnim restoranima, a na samom početku showa najavio je da će kao član žirija biti nepopustljiv i zahtjevan. A i još je uvijek slobodan!

Oduševljava nas svojim znanjem i spretnošću u kuhinji, a odlično barata s namirnicama, začinima i kandidatima kojima vješto prenosi svoje znanje i iskustvo.

Mate je predani otac dvogodišnjeg sina kojeg je dobio u vezi s Ivanom Natalijom Bajaj, a napise koje prenosi časopis Story o vezi s novinarkom Nove TV Ivanom nnaut, oporvgava.

'MasterChef mi je donio sjajna poznanstva, između ostalog i prijateljstvo s Jasnom i njenom sestrom Ivanom. Dijelimo smisao za humor i interes za hranu, stoga se u zadnje vrijeme često družimo i možete nas vidjeti zajedno. No, ja sam i dalje slobodan', rekao nam je Mate povodom navoda časopisa Story o vezi s Ivanom Nanut.

Najmlađi je i najšarmantniji član žirija, a od početka Masterchefa skupio je veliki broj ženskih simpatija pa pripadnice ljepšeg spola osim zbog odličnih recepata i trikova koji im pomažu da i same zablistaju u svojoj kuhinji, svake večeri u 21.50 u programu Nove TV uživaju i zbog mladog i zgodnog chefa.

Da bi netko postao vrhunski kuhar, uz talent koji eventualno ima, mora biti spreman na rad i odricanje. To je posao s kojim živite od 0-24, jedino tako se od prosječnog može postati nešto više, rekao je jedan od najmlađih chefova.

Više na novatv.hr/masterchef!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju