Masterchef Mate Janković održao je cooking show pred posjetiteljima jednog šoping centra koji su s oduševljenjem gledali spretnog chefa te kušali njegova kulinarska remek dijela

Solidum centar namještaja kao uvod u veliku nagradnu igru 'Tri vesela mjeseca u Solidumu' ugostio je chefa Matu Jankovića.

U sklopu listopada - mjeseca kuhinja, svoj cooking show  je održao Masterchef Mate Janković, koji je tom prigodom pripremao jednostavna, lagana i egzotična jela s dodatom curryja, kokosovog mlijeka i kombinacijom mesa i voća.

Okupljeni posjetitelji rado su degustirali navedena jela, a Mate Janković u svom je trosatnom showu otkrio i neke kulinarske trikove, ali prenio i dio doživljaja s netom provedenog snimanja po hrvatskoj obali s poznatim svjetskim kuharom Anthonyjem Bourdainom.

>> Mate Janković: Dvije strane seksi kuhara

Budući da je u Solidum centru namještaja listopad u znaku kuhinja i glavna nagrada, koja će se izvući krajem mjeseca, bit će kuhinja talijanskog proizvođača u vrijednosti 50.000kn.

Uz night shopping sa stilistima u studenome i koncertne nastupe domaćih zvijezda unutar Solidum interijer centra u prosincu, posljednja dva mjeseca u ovoj godini u Solidumu će biti posvećena sobama (studeni) i dekorima (prosinac).
Tijekom ova tri vesela mjeseca Solidum svoje kupce časti i popustima od 5 do 50 posto, ovisno o asortimanu.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju