Da bi užitak trajao još dulje...

Želite za sebe i svoju obitelj samo najbolje delikatese? Za svoje goste želite uvijek vrhunske salame očuvane svježine, arome i izvornog okusa? Ne pristajete na ništa manje od proizvoda koji je potpuno zaštićen od štetnih vanjskih utjecaja sve do vašeg stola?

Kako čuvati dragocjenosti poput kvalitete, svježine i arome najbolje zna Gavrilović. Svaka Gavrilović salama u novome pakiranju moderne tehnologije potpuno je zaštićena od štetnih vanjskih utjecaja sve do stola potrošača. Tako se osigurava najviši standard higijene proizvoda i najviši stupanj sigurnosti za potrošača. Zahvaljujući tom pakiranju, tijekom cijeloga roka trajanja salama zadržava svježinu, aromu i izvorni okus. Dosadašnjim liderima Čajnoj, Srijemskoj i Graničarskoj kobasici pridružuju se nove trajne salame iz Gavrilovića - Mediteranska i Milanska.

Osvježenim, novim dizajnom pakiranja dodatno je istaknuto da su tradicija i izvornost dio identiteta Gavrilovića. Uz pomoć višestruko nagrađivane agencije Lumen iz Milana, svaka salama dobila je svoju osobnu boju etikete. Tako ćete na primjer, Gavrilović Čajnu kobasicu lako prepoznati po žutonarančastoj boji etikete.

Jeste li znali da su Gavrilović trajne salame jedinstvene po prirodnom dimljenju na bukovu drvu iz čistih šuma Banovine? Ova važna informacija istaknuta je tradicionalnom drvenom posavskom kućom i tipičnim pejzažom petrinjskoga kraja koji se nalaze u pozadini svake etikete. Tradiciju i izvornost potvrđuje pečat prepoznatljivoga slova G!

Novo praktično i sigurno pakiranje oplemenjeno novim dizajnom savršeno čuva sve ono najbolje u Gavrilović trajnim salamama.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju