Nove serije ploča za kuhanje koje su gotovo jedinstvene u dizajnu i funkcijama. One čine spoj jednostavnosti, inovativnosti i neusporediv komfor opreme za kuhanje i to najviše klase. Ova kombinacija elegancije i funkcionalnosti već je osvojila brojne nagrade za dizajn

Plosnati okvir od plemenitog čelika daje ploči Miele KM 3012 sofisticirani izgled. Kvalitetu i funkcionalnost dodatno pojačavaju nosači posuda za kuhanje napravljeni od crnog gusa, koje su posebnog oblika zbog jednostavnijeg prebacivanja posuda, što iznimno olakšava kuhanje.

>> Brzo, jeftino i ukusno: Proljetna ideja za lagani ručak

>> Slasni obroci: Užitak za vaša nepca!

Zone za kuhanje
Jačina i snaga ove ploče proizlaze iz tri zone za kuhanje na zemni ili tekući plin i jedne HighLight Vario zone pomoću kojih kuhanje postaje igra

Komfor pri korištenju prisutan svakim dodirom
Predivno dizajnirani metalni upravljači na prednjoj strani nadohvat ruke elegantno pokreću svaku kuhinjsku čaroliju.

ComfortClean
Miele KM 3012 ne samo da olakšava kuhanje, već i pomaže pri čišćenju, a nosači posuda ComfortClean izrađeni su na taj način da su perivi i u perilici posuđa.

GasStop
Sigurno kuhanje i boravak u prostoru kuhinje osigurava sofisticirani sistem GasStop, koji reagira na gašenje ili nestanak plina zatvaranjem dovoda.

Plosnati okvir od plemenitog čelika krasi i ploču Miele KM 3034. Kvalitetu i funkcionalnost dodatno pojačavaju nosači posuda za kuhanje napravljeni od crnog gusa, koje su posebnog oblika zbog jednostavnijeg prebacivanja posuda, što iznimno olakšava kuhanje.

Zone za kuhanje
Miele KM 3034 nudi sve ono o čemu ste sanjali kada je riječ o kvaliteti kuhinjskih aparata. Lakoća kuhanja i višestruka mogućnost odabira zagarantirana je s 5 plinskih zona (plamenika) za kuhanje na zemni ili tekući plin s minimalnom snagom od 0,25 kW, te maksimalnom snagom od 5,00 kW. Poseban dodatak ovoj sofisticiranoj ploči za kuhanje je dvostruki Wok plamenik koji se nalazi u sredini ploče.

Komfor pri korištenju prisutan svakim dodirom
Predivno dizajnirani metalni upravljači na prednjoj strani nadohvat ruke elegantno pokreću svaku kuhinjsku čaroliju. Za lakši i brži početak zadužen je sistem brzog paljenja QuickStart, dok je isto tako brzo gašenje svih aktivnih zona omogućeno pritiskom na jedan gumb. Dodatna pogodnost u svrhu kvalitetnijeg i bezbrižnog kuhanja je ugrađeni timer koji je spojen na svih pet zona, dok nosači posuda ComfortClean koji su perivi u perilici posuđa olakšavaju posao nakon kuhanja.

Prikazi
Korisnost i sofisticiranost koju Miele KM 3034 nudi na svakom koraku instalirana je u prikaze preostale topline za sve zone kuhanja i prikaze funkcije zaključavanja.

Miele misli na vas
Visoka razina sigurnosti ove ploče bazirana je unutar tri sofisticirana principa. Sigurnosno isključivanje i zaključavanje isključenog uređaja su odrednice koje svakom kuhanju daju završne note i brinu o Vašem domu, dok sistem GasStop & Restart brine o ponovnom paljenju u slučaju gašenja plamena i isključivanju plina u slučaju niza neuspjelog paljenja.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju