Tri kreativne i mlade žene su svoje uspješne karijere napustile kako bi svoju ljubav, pripremanje slastica, pretvorile u posao. Njihovi kolačići i torte svakodnevno uveseljavaju nepca mnogih ljubitelja slatkog, a one uživaju u ispunjenom snu i odluci koja se isplatila

Erika Tomljenović je bila profesorica stranih jezika, a bavila se prevođenjem i radila kao odgajatelj.

Žaklina Troskot je završila ekonomiju te radila u marketingu firme koja se bavi prodajom donjeg rublja.

Željka Fordren Jambrošić je završila dizajn tekstila i odjeće i bila je zadovoljna svojim poslom.

>> Otkrijte tajni recept za čupavu tortu od čokolade i ribizla

>> Zadovoljna za vas: Božanstvena torta od bijele čokolade

Sve tri mlade i poduzetne žene vole biti kreativne, a to im danas dopuštaju njihovi hobiji koje su pretvorili u posao. Dugogodišnje želje su im se ostvarile

I dok su se Erika i Žaklina odlučile za pripremanje ukusnih slastica, Željka je dizajn tekstila zamijenila zdravom kuhinjom i dizajnom hrane. Uz školu prirodne prehrane gdje svojim učenicima prenosi znanje i umijeće pripremanja hrane i slastica od prirodnih i zdravih sastojaka Željka se poželjela vratiti dizajnu te je postala food stylist ili dizajnerica hrane.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju