Erika Tomljenović je bila profesorica stranih jezika, a bavila se prevođenjem i radila kao odgajatelj.
Žaklina Troskot je završila ekonomiju te radila u marketingu firme koja se bavi prodajom donjeg rublja.
Željka Fordren Jambrošić je završila dizajn tekstila i odjeće i bila je zadovoljna svojim poslom.
>> Otkrijte tajni recept za čupavu tortu od čokolade i ribizla
>> Zadovoljna za vas: Božanstvena torta od bijele čokolade
Sve tri mlade i poduzetne žene vole biti kreativne, a to im danas dopuštaju njihovi hobiji koje su pretvorili u posao. Dugogodišnje želje su im se ostvarile
I dok su se Erika i Žaklina odlučile za pripremanje ukusnih slastica, Željka je dizajn tekstila zamijenila zdravom kuhinjom i dizajnom hrane. Uz školu prirodne prehrane gdje svojim učenicima prenosi znanje i umijeće pripremanja hrane i slastica od prirodnih i zdravih sastojaka Željka se poželjela vratiti dizajnu te je postala food stylist ili dizajnerica hrane.
Više u In Magazinu.