Što vam je potrebno:
4 svinjska ili pileća odreska narezana na kockice
600 g graška
2 mrkve
2 krumpira
1 luk
2 do 3 režnja češnjaka
Oko 2 dl pasiranih pelata
Pileći temeljac i voda
Sol, papar
>> Kakao šnite: Miris djetinjstva u čokoladnoj poslastici
>> Čokoladna kesten torta: Sočna, jednostavna i bez šećera
Priprema:
Na žlici putra i žlici ulja pirjajte meso, kad ispari tekućina dodajte nasjeckani luk, češnjak i mrkvu, posolite i popaprite. Kad luk omekša dodajte grašak i pirjajte dok ne omekša, dodajte rajčicu, zalijte temeljcem i vodom te krčkajte dok meso ne omekša. Zatim dodajte krumpir narezan na kockice i kuhajte dok ne omekša. Gotovo varivo začinite po potrebi.
Kako bi varivo bilo još ukusnije pripremite ga s povrćem iz domaćeg uzgoja. Samo jednim klikom paket svježeg povrća stiže na vašu adresu, provjerite kako!
Još odličnih recepata potražite na blogu Leeloo u sobici.