Dijeta sirovim namirnicama odražava stil života, no isto tako može vrlo dobro poslužiti i za čišćenje organizma. Donosimo vam recept za čaroliju od šumskog voća kako bi se i sami uvjerili da je sirova hrana - ukusna!

U broju časopisa Ženska posla za travanj možete pročitati priču Nade Rocco o njezinim 'sirovim strastima'. Naime, ova renomirana glumica već godina živi po načelima sirove prehrane.

>> Mirela Holly: 'Tko je ta cura?'

Smatra da dijeta sirovim namirnicama odražava stil života, no isto tako može vrlo dobro poslužiti i za čišćenje organizma. Sirove namirnice, bogate enzimima tako pomažu otpuštanju otrova i podržavaju rad jetre.

Ove i mnoge druge blagodati sirove prehrane saznajte u aktualnom broju, a kako biste se uvjerili da je sirova hrana i ukusna hrana isprobajte recept za smoothie i na taj način okusite djelić njezinih 'sirovih strasti'!

ČAROLIJA ŠUMSKOG VOĆA

1 šaka špinata
2 šalice šumskog voća
1 banana
2 šalice vode

Sve sastojke dobro smiksajte u blenderu i uživajte u božanskom okusu.

Zadovoljna.hr poziva vas da na kioscima potražite novi broj časopisa Ženska posla te pročitate cijeli intervju s ministricom Mirelom Holly i još pregršt zanimljivih tema te savjeta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju