U novouređenom prodajnom prostoru u Ozaljskoj 92 u Zagrebu možete potražiti vrhunsko kameno posuđe branda Wonders

Uz posuđe izrađeno od kamena u ponudi su i brandovi Grestel, Costa Nova i Arenito, unutar kojih se nalaze kolekcije vrhunske kvalitete i dizajna oduševit će i one vrlo istančanog ukusa.

Osim ekskluzivnog kamenog posuđa tvrtka Čuda kamena ekskluzivni je distributer i zastupnik talijanske tvornice Vetri delle Venezie, koja njeguje stoljetnu venecijansku tradiciju izrade proizvoda od stakla, te tvrtke Mepra koja proizvodi ekskluzivni i posebno dizajnerski oblikovan pribor za jelo.

Tvrtka svoju koncepciju poslovanja bazira na ideji povratka Europi, pa su tako svi proizvodi iz asortimana tvrtke proizvedeni isključivo u zemljama EU, sa svim garancijama kvalitete koje proizlaze iz europskih standarda.

Osim vlastite maloprodajne mreže kroz razvoj lanca trgovina tvrtka će dio poslovanja usmjeriti prema HoRaCe kanalu, s velikom i jedinstvenom ponudom prema hotelima i restoranima.

Kako su sva zastupstva dobivena i za nekoliko zemalja u regiji, u kratkoročnim planovima razvoja predviđeno je širenje poslovanja na područja Srbije i BiH, te drugih država jugoistočne Europe.

Tvrtka Čuda kamena usmjerena je prema razvoju vlastitih dizajnerskih rješenja robnih marki i proizvodnje istih, koja će se ponuditi na domaćem i na ostalim europskim tržištima.

Čuda kamena vam predstavljaju ljudskom rukom stvorena mala 'čuda' koja će ispuniti Vaše živote.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju