S padom temperatura u termometru posežemo za toplim odjevnim komadima od umjetnog krzna, pletiva, tvida i drugih materijala koji griju tijelo. I najzagriženije nositeljice suknji i haljina u zimskim mjesecima prednost daju hlačama.

Galerija Hlače od samta poželjan su izbor u hladnijem dijelu godine Tople hlače iz trgovina - jesen 2021. - 1 Tople hlače iz trgovina - jesen 2021. - 11 +9 Reserved, 229,90 kn

Tople hlače nezaobilazan su dio svakog ormara u hladnijem dijelu godine. Tada najčešće posežemo za pletenim modelima, hlačama od samta, baršuna i slično.

Crni kaput Već od 199 kuna: 15 modela crnih kaputa koji nikad neće izaći iz mode

Na tržištu se mogu naći raznovrsni modeli toplih hlača za različite ukuse – od pletenih modela sportskih hlača koje izgledom oponašaju najudobnije trenirke do rastezljivih skinny modela koji se sjajno prilagođavaju svakoj modnoj kombinaciji.

Tople hlače iz trgovina - jesen 2021. - 1 s.Oliver, 559 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Posebno su popularne hlače u klasičnim smeđim, crvenim i narančastim nijansama jeseni, no mogu se pronaći modeli i u svim drugim bojama.

Crne čizme Nosive godinama: 15 modela crnih čizama u kojima noge izgledaju mršavije

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali 12 raznovrsnih modela toplih i udobnih hlača koje se mogu pronaći po cijenama od 69 do 744 kuna.

Tople hlače iz trgovina - jesen 2021. - 13 Reserved, 229,90 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju