Traperice su jedan od onih odjevnih komada koji se može naći u najširoj ponudi krojeva, boja i modela. Zaista svatko može pronaći traperice za sebe, a možda ćete idealan novi par traperica za sebe pronaći upravo među deset modela koje smo izdvojili iz trgovina, a zajednički im je jedan efektni detalj – raspor na kraju nogavica.

Galerija Traperice s rasporom - 8 Traperice s rasporom - 6 Traperice s rasporom - 2 +7 C&A, 303 kn

Ovaj detalj možda je sitan, ali čini itekakvu razliku i može biti vrlo efektan. Raspor dobro izgleda na raznim krojevima traperica, užim i širim, dužim i kraćim, a naročito dobro izgleda spoj širih i dužih nogavica uz sandale na visoku potpeticu, gdje taj mali raspor dodatno izdužuje noge i čini ih vitkijima. Bit će to odlična kombinacija za toplije proljetne i ljetne dane i večeri uz koju će biti dovoljan jednostavan top i lagana jaknica ili blejzer.

Već od 26 kuna: 20 torbi u bojama koje će osvojiti i najveće ljubiteljice crne Žena s plavom torbom Torbe u bojama za proljeće i ljeto - 19 Torbe u bojama za proljeće i ljeto - 4 +17 Torbe u bojama za proljeće i ljeto - 2

Haljine s golim ramenima iz trgovina - 11 Deset haljina s golim ramenima koje obožavaju i putenije i sitnije ženske figure

Cvjetne suknje su hit proljeća Od 53 kune: 20 modela proljetnih suknji koje izgledaju mrak s tenisicama i štiklama

Uz modele s rasporom izdvojili smo i dva para traperica s patentnim zatvaračem na krajevima nogavica koji se može otvoriti i tako nositi na dva načina, a svaki će izgledati jednako dobro i efektno.

U fotogaleriji na početku teksta pronađite deset modela traperica s rasporom koje se nose ovoga proljeća.

Traperice s rasporom - 6 H&M, 265 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju