Lijepa Gemma Arterton progovorila je o nepravednom pritisku koji se stavlja na glumice i na njihov fizički izgled. Nedavno je podijelila vlastito iskustvo koje je bilo poprilično ponižavajuće i koje nitko ne zaslužuje proživjeti

Britanska glumica Gemma Arterton bivša je Bondova djevojka koja nosi konfekcijski broj 38 i uvijek odlično izgleda. No, čini se kako te činjenice ne zadovoljavaju sulude kriterije nekih holivudskih producenata.

Sama 31-godišnja glumica otvoreno je progovorila o tome kako joj je bilo naređeno da za nekoliko uloga mora smršavjeti. Sasvim nepotrebno i grozno iskustvo doživjela je na jednom setu.

Gemma Arterton otvoreno je progovorila o ponižavajućem iskustvu s kojim se susrela tijekom snimanja jednog filma

Bila sam na snimanju filma u Maroku i nakon nekoliko tjedana producenti su mi rekli kako mi je potreban osobni trener, i to odmah. Doslovno su preko noći našli trenera koji je doletio tamo kako bi radio sa mnom. Mislila sam – zar je situacija toliko grozna da mi hitno treba pomoć? Oni kao da su ga imali na brzinskom biranju. Tada je to bilo poprilično traumatično za mene, iskreno je izjavila Gemma.

Još je nadodala kako su producenti bili toliko očajni da smršavi da su rekli treneru kako je mora snimati u teretani kao dokaz da stvarno vježba. Mjerili bi me i navečer zvali trenera da ga pitaju jesam li u teretani, i ako nisam – zašto nisam. Onda bi me snimali u teretani i tako bi znali da sam bila vježbala.

Jednog dana išla sam po grickalice koje smo imali na setu i htjela sam uzeti suhe marelice. Tada mi je prišao ogromni i debeli producent te rekao kako se nada da neću to pojesti, ispričala je Arterton o licemjerju holivudskih producenata.

S obzirom na to da Gemma uvijek izgleda jednako fenomenalno te da inače vježba i zdravo se hrani, ovi postupci stvarno su bili nepotrebni. Naime, poznata glumica voli trčati, plivati i voziti bicikl te vježbati uz pomoć uređaja Power Plate. Hrani se vrlo uravnoteženo –jede puno svježeg voća i povrća, a izbjegava alkohol i ugljikohidrate.

Zavirite u našu galeriju i pogledajte kako dobro zapravo Gemma izgleda.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju