Georgina Rodriguez ovaj je tjedan sudjelovala na dodjeli nagrada Latin Grammy, koja se održala u Las Vegasu.

Galerija Georgina Rodriguez Glamurozno izdanje Georgine Rodriguez - 3 Glamurozno izdanje Georgine Rodriguez +1 Glamurozno izdanje Georgine Rodriguez

Partnerica nogometaša Cristiana Ronalda iskoristila je priliku kako bi pokazala još jedno svoje glamurozno izdanje.

Odjenula je svjetlucavu smeđu haljinu dugih rukava na kojoj su se isticala gola ramena i visoki prorez. Radi se o kreaciji modne kuće Philosophy di Lorenzo Serafini.

Haljinu je uparila sa srebrnim svjetlucavim sandalama na vrtoglavo visoku potpeticu s tankim remenčićima.

Glamurozno izdanje upotpunila je s dva blistava prstena i dijamantnim naušnicama koje su se isticale jer je kosu zataknula iza uha.

Glamurozno izdanje Georgine Rodriguez Glamurozno izdanje Georgine Rodriguez (Foto: Profimedia)

Izdanje je izazvalo oduševljenje njezinih obožavatelja, koji su se složili da izgleda predivno. Ipak, dio njih haljini je pronašao zamjerku. Izrazili su stav da bi kreacija poput ove bolje izgledala u nekoj drugoj boji.

Iako je smeđa boja jako popularna kada je u pitanju jesenska garderoba, najčešće je rezervirana za kapute, čizme i torbe. Haljine u smeđoj boji nisu toliko čest prizor, međutim sve je stvar navike. Svestrana smeđa boja itekako je dobar izbor i za haljine, pa i za crveni tepih. To je, rekli bismo, dokazala i Georgina Rodriguez.

Haljina Georgine Rodriguez...

glasova:

A kojem timu vi pripadate, svima li vam se njezina haljina u smeđoj boji ili i vi mislite da bi neka druga boja bila mnogo bolja opcija?

Glamurozno izdanje Georgine Rodriguez - 3 Georgina Rodriguez u glamuroznoj smeđoj haljini (Foto: Profimedia)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju