Black Friday svjetski je fenomen koji je u posljednjih nekoliko godina zaživio i kod nas. Iz godine u godinu, Black Friday sve je bolji, a shopping groznica koju donosi sve je veća. Taj najveći shopping dan u godini je pred nama, a donosi nam najbolje popuste ikad.

Pitate se zašto? Ghetaldus optika (S)KIDA cijene sunčanih naočala i dioptrijskih okvira i do 70%. Kao i prošle godine, donosimo vam nešto duže iskustvo Black Friday groznice koje će potrajati sve do 29. studenog.

Osim najboljih popusta i super dugog trajanja, Black Friday Ghetaldus optike ove godine donosi i najveći izbor naočala koje možete pronaći na Black Friday sniženjima. U tjednu od 22. do 29. studenog odolite svima nam dragom impulzivnom shoppingu i na Black Friday sniženjima u Ghetaldus optici pronađite one najbolje ulove koji se već neko vrijeme nalaze na vašoj wish listi.

Iz prve ruke vam donosimo sve najnovije informacije o ponudama Ghetaldus optike za Black Friday 2021., tako da ćete znati točno gdje potražiti najtraženije modele sunčanih naočala, dioptrijskih okvira ili kontaktnih leća koje ćete povodom jednog od najiščekivanijih dana u godini pokloniti sebi ili "svojoj osobi".

Kako bismo vam olakšali kupovinu, odlučili smo izdvojiti najbolje komade i brendove sunčanih naočala i dioptrijskih okvira , a od kojih neki ove godine sudjeluju prvi puta u ovoj globalno poznatoj akciji.
PR PR (Foto: PR) Euforija online kupovine nije ništa manja od one koja iz godine u godinu vlada u našim poslovnicama, dapače upravo je veća upravo zbog preglednosti i opuštenosti koje ćete iskusiti odlučite li se za istu.

Zagrijte svoje prste, jer ćete uz našu odličnu ponudu tipkati po svojim pametnim uređajima tipkati već od ponedjeljka 22. studenog.

Dakle, pred vama će biti BLACK WEEK koji vas neće ostaviti ravnodušne. Vjerujemo da će mnogi od vas pokleknuti te u košaricu ubaciti i više od dva para naočala koji će imati ulogu glavnog modnog dodatka ove sezone.

I dok osvježavate svoju kolekciju sunčanih naočala, mogli biste i svojim očima pokazati malo ljubavi. Naravno, pričamo o dioptrijskim naočalama koje su u posljednje vrijeme također poprimile oblik modnog asesoara.

Ponuda dioptrijskih okvira Ghetaldus optike dobitna je kombinacija za one koji žele ostati odani svojem modnom izričaju te u isto vrijeme brinuti o zdravlju svojih očiju. Kombinacija fashion okvira naočala i potpune zaštite za vaše oči najbolje je rješenje za one koji su se preselili u privremeni „home office“.

Shopping groznica može početi jer tek nekoliko sati dijeli nas od najvećeg shopping dana u godini. Popusti koji se u Ghetaldus poslovnicama penju do 70% nagovorit će vas na shopping i biti odlična uvertira za božićnu shopping groznicu. Štoviše, možda već sutra nabavite neke božićne poklone po super cijenama.

U nastavku poslušajte našu radio reklamu koja je nastala u suradnji s Marinom Ivanovićem- „Stokom“ i saznajte kako je Ghetaldus ove godine odlučio (S)KIDATI cijene.


3,2,1 krećemo! Vaš Ghetaldus.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju