Prije dvadeset godina upoznali smo Lorelai i Rory Gilmore, majku i kćer koje su bile najbolje prijateljice i stvarale svoj život u idiličnom mjestu Stars Hollow. Prepuno osebujnih ličnosti, to je malo mjesto bila oaza mira za jednoroditeljsku obitelj nakon što je Lorelai zatrudnjela u srednjoj školi i sama se upustila u pustolovinu odgajanja kćeri i stvaranja vlastite karijere.

Iako je prvotno bila namijenjena ženskoj publici, serija je s vremenom imala i sve više muških gledatelja, a tome su svakako pridonijeli upečatljivi likovi kao što su Christopher, Logan, Luke, Jess i Richard, od kojih svaki na svoj način obogaćuje živote glavnih junakinja.

A Rory i Lorelai činile su jednu od najpoznatijih odnosa između majke i kćeri na malim ekranima. Rory je s mamom dijelila sve - od prvih ljubavi, stresa oko fakulteta, životnih dilema, ali i tradicionalne večere petkom s bakom i djedom.

Kada su, pak, godinama kasnije snimljene posebne četiri epizode ujedinjene pod nazivom A Year in The Life, gledatelji su napokon mogli vidjeti je li se u životima njihovih omiljenih likova sve odvijalo onako kako su zamišljali ili je život poprimio neke sasvim neočekivane putanje.

No samo će pravi ljubitelji serije znati odgovoriti na pitanja u nastavku. Sretno!

Quiz Maker - powered by Riddle

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju