Uzbuđenje obožavateljica serije "Gilmorice" doseglo je vrhunac jer objavljen je trailer za najiščekivaniju mini seriju godine "Gilmore girls: A Year in the Life" koja prikazuje život najbrbljavijih i najšarmantnijih mame i kćeri osam godina nakon finalne epizode serije

Najbrbljavije i najšarmantnije mama i kćer, Lorelai i Rory Gilmore vraćaju se na male ekrane. Mini serija od četiri 90-minutne epizode "Gilmore Girls: A Year in the Life" kreće 25. studenog, a radnja se zbiva osam godina nakon završetka zadnje epizode serije. Svako poglavlje smješteno je u jedno godišnje dobe - proljeće, ljeto, jesen i zimu.

Obožavane Gilmorice vraćaju se na ekrane u mini seriji od 4 epizode koja kreće 25. studenog

Djelić radnje mini serije otkriven je u traileru od 2 minute i 26 sekundi iz kojeg je jasno da se sve tri Gilmorice, Lorelai, Rory i Emily nalaze na prekretnici. Emily se pokušava nositi sa smrću svog supruga Richarda, Lorelai, koja tvrdi da je sretna u vezi s Lukom, pita se stvarno želi u životu, a Rory se bori s karijerom novinarke koja, čini se, ne ide baš uspješno.

Koliko se željno početak mini serije "Gilmore Girls: A Year in the Life" očekuje, pokazuje i činjenica da je trailer u 24 sata od objave na YouTubeu pogledan tri milijuna puta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju