Tajne vitkih i opakih više nisu strogo čuvane! Žudite li za linijom Angeline Jolie, Kate Moss, Katie Holmes ili koje god od poznatih mršavica koje krase stranice časopisa, želite li početi savjesnije brinuti o svome tijelu i izgledu, te naučiti hrpu korisnih stvari o namirnicama koje svakodnevno koristite, ovo je prava knjiga za vas.

'Nemasni sirevi? Dajte molim vas! Samo se prisjetite čemu služi mlijeko. Tome da utovi teliće. Zar doista mislite da se može proizvesti bez masti?'

Ako vam je dosta vašeg odraza u ogledalu koji kao da vrišti Želim smršavjeti!, spremni ste saznati jednostavnu (i opaku) istinu: ako se nastavite neodgovorno hraniti i unositi u sebe namirnice sumnjiva porijekla, ne možete očekivati da će težina sama od sebe nestati.

Provokativna i jetka, bistra i opaka knjižica 'Vitka i opaka' autorica Rory Freedman i Kim Barnouin vaš je najnoviji vodič do priželjkivanog izgleda. Rory i Kim vitke su i opake prijateljice koje se neće libiti servirati vam činjenice kakve i jesu: nezačinjene praznim lupetanjem na kakvo obično nailazimo u svakojakim dijetama na stranicama različitih časopisa, knjiga ili ih načujemo od susjede, frizerke, prijateljičine prijateljice.

Rory i Kim postat će i vaše najbolje prijateljice od kojih ne trebate očekivati da će vam lagati i uljepšavati stvari. Umjesto toga, povest će vas na put kojim treba poći da bi se otkrilo kako donositi inteligentne i osviještene odluke o hrani.

Pročitajte prvo poglavlje i otkrijte tajne vitkih i opakih!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju