Modni odabiri lijepe glumice Halle Berry uvijek su decentni i elegantni, posebno kada govorimo o štiklama. Jedne takve sandale-štikle Halle je odabrala za crveni tepih, a mi smo se potrudili pronaći tri modela po uzoru na zvijezdu, čija se cijena kreće od 125 do 299 kuna


Gdje god se pojavi, Halle Berry s lakoćom plijeni pažnju. Ova ljepotica koja danas slavi 48. rođendan uvijek izgleda besprijekorno, posebno kada se pojavi na crvenom tepihu.

Posljednja elegantna prigoda bila je večera organizacije Hollywood Foreign Press Association koja okuplja fotografe i novinare iz zabavne industrije, a za koju je prekrasna glumica odabrala plavu toaletu.

Uska, zavodljiva svijetlo plava haljina s čipkastim, prozirnim deataljima pripila se uz tijelo lijepe Halle i naglasila njezinu savršenu figuru. Zavodljivi večernji look dodatno su naglasile i decentne, crne sandale ukrašene tankim remenčićima koji se penju do gležnjeva.

Iako je ovakvu ljepoticu doista teško kopirati, odlučili smo se prošetati trgovinama i pronaći 3 modela sličnih sandala koje bi rado i same nosile, a čija se cijena kreće od 129 do 299 kuna.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju