U poslovnom centru City Plaza jučer je održano 69. izdanje Zagrebačkog festivala. Najviše bodova stručnog festivalskog žirija osvojila je grupa Detour s pjesmom "Nekad je bilo bolje" autora Nenada Borgudana.

Galerija Beta Sudar na 69. Zagrebačkom festivalu Dizajner Nicolas Diamane i Beta Sudar Beta Sudar na 69. Zagrebačkom festivalu +1 Beta Sudar

Na drugom mjestu našao se Luka Nižetić s pjesmom "Zagrli život", a treće mjesto podijelili su Zembo Latifa i Nela.

Među izvođačima na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu bila je i Beta Sudar. Ona se publici predstavila s baladom "Osinjak", za koju je tekst napisala Andrea Čubrić, koja je također bila zadužena i za glazbu u suradnji s Predragom Martinjakom, autorom i producentom svih Betinih dosadašnjih pjesama.

Beta Sudar na 69. Zagrebačkom festivalu Beta Sudar na 69. Zagrebačkom festivalu (Foto: Tomislav Miletić/Pixsell)

Mlada Valpovčanka oduševila je izvedbom pjesme, ali i svojim modnim izdanjem. Naime, nastupala je u vrlo efektnoj haljini dizajnera Nicolasa Diamanea.

Crni model s visokim prorezom i "cut out" detaljima na području struka imao je i dugačak šlep koji je dodatno pojačao glamurozan dojam. Asimetrična haljina dugih rukava s jedne strane ima otvoreno rame, a s druge zatvoreno naglašeno.

Beta je sjajno iznijela ovu netipičnu crnu haljinu zanimljiva kroja, a kombinirala ju je s jednostavnim i elegantnim salonkama u crnoj boji.

Beta Sudar Beta Sudar (Foto: Tomislav Miletić/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju