Raznim popisima najboljih modnih izdanja koje tradicionalno objavljujemo na kraju godine pridružit ćemo i popis naljepših glamuroznih izdanja princeze od Walesa, Catherine Middleton, u 2022. godini.

Galerija Glamurozno izdanje Catherine Middleton Catherine Middleton u unajmljenoj haljini Catherine Middleton u haljini Jenny Packham +2 Catherine Middleton na londonskoj premijeri filma Top Gun: Maverick

Prema pisanju magazina Vogue, njezin stil je u godini na izmaku doživio suptilnu promjenu, koja je došla s njezinim sve većim samopouzdanjem, ali i novom ulogom u kraljevskoj obitelj.

U 2022. godini, između ostalog, Catherine Middleton oduševljevala je odabirom glamuroznih kreacija za razna svečana događanja. Osim što je reciklirala odjeću, prvi put je i unajmila haljinu, zelenu krasoticu o kojoj su dan kasnije svi pričali.

Vogue zaključuje da je i prilikom odabira večernjih haljina zauzela odvažniji pristup, a njezinih sedam glamuroznih izdanja koja su nas oduševila izdvojili smo u nastavku teksta.

Nakon što ih dobro proučite, u anketi dajte glas haljini koja je po vama najljepša.

Meni osobno najljepša je...

glasova:

Crvena haljina ukrašena šljokicama

U prosincu ove godine Catherine Middleton zablistala je na prijemu održanom u Buckinghamskoj palači. Na svečanoj večeri za članove diplomatskog zbora u kraljevskoj rezidenciji pojavila se u crvenoj haljini Jenny Packham koja je ukrašena šljokicama i perlicama.

Haljina dugih rukava prati liniju tijela, a princezi je stajala kao salivena. Radi se o modelu naziva "Elodie", koji je dio prošlogodišnje kolekcije ove modne kuće.

Glamurozno izdanje Catherine Middleton Glamurozno izdanje Catherine Middleton (Foto: Profimedia)

Unajmljena zelena haljina

Nekoliko dana ranije princeza od Walesa sudjelovala je na dodjeli nagrada Earthshot u Bostonu. Cijeli modni svijet pričao je o zelenoj haljini u kojoj se pojavila.

Naime, za ovu prigodu princeza od Walesa odjenula je zelenu haljinu brenda Solace London, a razlog zbog kojeg su svi pričali o ovom izdanju je činjenica da se radi o haljini koju je Catherine unajmila na platformi Hurr. Najam haljine košta 74 funte po noći (630,84 kn).

Catherine Middleton u unajmljenoj haljini Catherine Middleton u unajmljenoj haljini (Foto: Profimedia)

Haljina vjenčanica

Spektakularnim izdanjem za pamćenje princeza od Walesa počastila nas je i u studenom na državničkoj večeri koja je u Buckinghamskoj palači organizirana u čast predsjednika Južnoafričke Republike.

Lijepa Catherine doslovno je zablistala u haljini već spomenute britanske dizajnerice Jenny Packham, kojoj često poklanja povjerenje u ovako važnim prigodama.

Ovaj put odlučila se za predivnu bijelu haljinu s pomalo dramatičnim dugačkim rukavima s prorezom, koji su vizualno stvarali iluziju plašta.

Haljina je zapravo vjenčanica iz bridal kolekcije za 2021. godinu.

Catherine Middleton u haljini Jenny Packham Catherine Middleton u haljini Jenny Packham (Foto: Profimedia)

Crno-bijela večernja haljina

Catherine Middleton i princ William bili su neki od slavnih uzvanika na premijeri filma "Top Gun: Maverick" koja se u svibnju održala na trgu Leicester u Londonu.

Vojvotkinja od Cambridgea blistala je na crvenom tepihu u crno-bijeloj večernjoj haljini francuskog dizajnera Rolanda Moureta, koju je kombinirala s Pradinim štiklama, torbicom Alexandera McQueena i dijamantnim naušnicama tvrtke Robinson Pelham.

Catherine Middleton na londonskoj premijeri filma Top Gun: Maverick Catherine Middleton na londonskoj premijeri filma Top Gun: Maverick (Foto: Profimedia)

Ružičasta kreacija od plisea

U ožujku su princ i princeza od Walesa bili u osmodnevnoj turneji po Karibima, gdje su, između ostalog, bili gosti na svečanom primanju priređenom na ruševinama Maja u Cahal Pechu.

Catherine je zablistala u večernjoj kreaciji s potpisom britanskog brenda The Vampire's Wife, čija je vlasnica Suzie Cave, supruga glazbenika Nicka Cavea.

Njezine kreacije prepoznatljive su po dašku gotik glam stila s velikom dozom finoće i profinjenosti, a upravo je takva i dugačka haljina koju je nosila Catherine. Ružičasta kreacija izrađena je od plisea čije tkanje izgleda poput metalizirnih niti, a metalik sjaj daje haljini vrlo glamurozan i luksuzan dojam.

Plava satenska haljina

Princ William i Catherine Middleton bili su i dio prijema generalnoga guvernera na Bahamima.

Catherine je tada pokazala još jedno izdanje, koje je i magazin Vogue uvrstio na popis njezinih najboljih izdanja u 2022. godini. Nosila je svijetloplavu satensku haljinu dizajnerice Phillipe Lepley, uz koju je nosila plavu clutch tobicu Lulu Guinness te svjetlucave štikle.

Glamurozna zelena haljina

Listu ćemo završiti s još jednim sjajnim izdanjem iz ožujka. Na večeri kojoj je domaćin bio generalni guverner Jamajke princeza od Walesa blistala je u glamuroznoj zelenoj haljini, koja je također rad dizajnerice Jenny Packham.

10 najboljih izdanja sa zagrebačke špice u 2022. godini Street style izdanje Burbuqe Binaj Street style izdanje Burbuqe Binaj Street style izdanje Burbuqe Binaj +29 Domenica u fantastičnoj street style kombinaciji

Pet vjenčanja: Vjenčanice žena nogometaša o kojima se pisalo i pričalo u 2022. godini Adriana i Duje Ćaleta-Car vjenčali su se u lipnju u Dubrovniku - 2 Adriana i Duje Ćaleta-Car vjenčali su se u lipnju u Dubrovniku - 4 Adriana i Duje Ćaleta-Car vjenčali su se u lipnju u Dubrovniku - 5 +15 Adriana i Duje Ćaleta-Car vjenčali su se u lipnju u Dubrovniku - 1

Na haljini spuštenih ramena isticali su se volani od tila i šljokice, koje su je učinile još posebnijom.

Catherine Middleton u glamuroznoj zelenoj haljini dizajnerice Jenny Packham Catherine Middleton u glamuroznoj zelenoj haljini dizajnerice Jenny Packham (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju