Georgina Rodriguez široj javnosti je poznata kao djevojka nogometaša Cristiana Ronalda. Njihova ljubavna priča od samih početaka privlači jako puno svjetske pozornosti.

Galerija Glamurozna izdanje Georgine Rodriguez - 9 Glamurozna izdanje Georgine Rodriguez - 11 Glamurozna izdanje Georgine Rodriguez - 10 +7 Na modnoj reviji brenda Jacquemus

Popularnost zanosne crnke sve je veća, a dodatno je narasla kada je na Netflixu objavljena dokumentarna serija "Ja sam Georgina" koja pruža bliži uvid u život ove mame, influencerice, poslovne žene i partnerice slavnog nogometaša.

Između ostalog, serija se bavila i pripremama za odlazak na crveni tepih u Cannesu gdje se Georgina rado pojavljuje.

Te 2021. godine kada je serija snimana, za dolazak na 74. filmski festival u Cannesu odabrala je kožnu haljinu Jean Paul Gaultiera. Ove godine na premijeri filma "Elvis" pojavila se u kreaciji iza koje stoji dizajner Ali Karoui koja je ukrašena sa 120 tisuća Swarovski kristala.

Glamurozna izdanje Georgine Rodriguez - 7 Na festivalu u Cannesu 2021. godine (Foto: Profimedia)

Oni koji Georginu Rodriguez prate na društvenim mrežama češće su u prilici vidjeti neka od njenih ležernijih, ali i glamuroznijih izdanja.

Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez: Isplati li se "skuhati" na vrućini u ovoj netipičnoj ljetnoj haljini?

Kada je u pitanju crveni tepih, tamo se ne pojavljuje toliko često, ali svaki put kad se pojavi o njezinom izdanju se priča danima. Za sve one kojima Instagram nije dio svakodnevnice, prisjetili smo se dijela glamuroznih izdanja Georgine Rodriguez. U našoj galeriji čeka vas deset Georgininih  haljina s crvenog tepiha koje vam mogu poslužiti kao modna inspiracija za nadolazeća svečana događanja u vašem životu.

Glamurozna izdanje Georgine Rodriguez - 6 U Cannesu 2022. godine (Foto: Profimedia)

Glamurozna izdanje Georgine Rodriguez - 2 U Cannesu 2019. godine (Foto: Profimedia)

Glamurozna izdanje Georgine Rodriguez - 1 Na festivalu Sanremo 2020. godine (Foto: Profimedia)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju