U svojoj dugogodišnjoj pjevačkoj i glumačkoj karijeri Jennifer Lopez isprobala je gotovo sve modne trendove, no posebno je poznata po voluminoznoj i gustoj kosi. Pokušali smo postići njezin izgled u tri koraka koristeći liniju Philips MoistureProtect.

  Galerija Napravite frizuru poput Jennifer Lopez Voluminozna kosa u tren oka Masažer Philips MoistureProtect +1 Sušilo za kosu MoistureProtect automatski prilagođava toplinu više od 4 tisuće pute tijekom sušenja

1. HIDRATACIJA KOSE

Sve kreće od odgovarajuće njege, pa tako i zdravlje naše kose. Šamponiranje maksimalno svaka dva do tri dana sasvim je dovoljno za održavanje čiste i njegovane frizure. No birajte proizvode za pranje kose koji odgovaraju trenutačnom stanju kose kako bi ona što duže izgledala sjajno i svježe.

Kod pranja kose posebnu pozornost obratite i na tjeme jer će zdravo vlasište rezultirati ljepšom i snažnijom kosom. U svoju rutinu njege potrebno je uključiti i masažu vlastišta kao preduvjet zdrave i prekrasne kose. Masažu vlasišta sada možemo napraviti i kod kuće uz masažer vlasišta iz linije Philips MoistureProtect. Masažer stimulira protok nutrijenata koji doprinose zdravlju kose. Mi smo ga isprobali i postali ovisni o mekim vibrirajućim vlaknima koji kruže po vlasištu i nježno ga opuštaju.

Masažer Philips MoistureProtect Masažer Philips MoistureProtect (Foto: Sandro Sklepić)

2. FENIRANJE I POSTIZANJE VOLUMENA

Kako bi vam kosa bila sjajna i podatna, bitno je izbjegavati njezino izlaganje visokim temperaturama jer one isušuju kosu i rezultiraju ispucanim vrhovima. Za fen-frizuru koristili smo sušilo MoistureProtect, koje ima šest prilagodljivih postavki brzine i temperature, dok pametni infracrveni senzor mjeri površinsku temperaturu kose i automatski prilagođava toplinu više od 4 tisuće puta tijekom jednog sušenja. Ovo sušilo idealno je za sve one koji žele uređaj koji nježno suši i štiti kosu, a istvoremeno je dovoljno snažno da je osuši u kratkom vremenu.

Kako biste postigli volumen, tijekom sušenja vrhovima prstiju radite kružne pokrete na zatiljku i tako prirodno povećajte volumen svoje kose.

Sušilo za kosu MoistureProtect s šest prilagodljivih postavki brzine i temperature Sušilo za kosu MoistureProtect s šest prilagodljivih postavki brzine i temperature Foto: Sandro Sklepić

3. PREKRASNA GLAMUROZNA I SJAJNA KOSA

Sušilo za kosu MoistureProtect ima šest prilagodljivih postavki brzine i temperature te neophodni profesionalni mlaz hladnog zraka Cool Shot, koji smo koristili za oblikovanje fen-frizure. Također, uređaj ima mogućnost regeneriranja ionima, što nam je omogućilo da kosa bude zaglađena bez elektriciteta.

Sušilo za kosu MoistureProtect automatski prilagođava toplinu više od 4 tisuće pute tijekom sušenja Sušilo za kosu MoistureProtect automatski prilagođava toplinu više od 4 tisuće pute tijekom sušenja Foto: Sandro Sklepić

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju