Glumica i pjevačica Jennifer Lopez blistala je u svakom smislu na premijeri svojeg novog filma koja se održala u srijedu navečer u Los Angelesu.

Galerija Jennifer Lopez Glamurozno izdanje Jennifer Lopez Glamurozno izdanje Jennifer Lopez +2 Glamurozno izdanje Jennifer Lopez

U romantičnoj komediji "Shotgun Wedding" Jennifer glumi zajedno s Joshom Duhamelom. Njih dvoje odluče se vjenčati na ekstravagantnoj lokaciji, gdje okupljaju članove svojih obitelj. Situaciju zakomplicira talačka kriza...

Latino diva na crveni je tepih zakoračila u bež haljini od prozirnog materijala, prekrivenog zlatnim šljokicama. Kreacija je rad modne kuće Valentino.

Glamurozno izdanje Jennifer Lopez Glamurozno izdanje Jennifer Lopez (Foto: Profimedia)

Raskošna duga haljina povišenog ovratnika širi se prema dnu, zbog čega se doimalo kao da zvijezda romantične komedije nosi dugi plašt. Ispod prozirne haljine nazirao se bež bodi ukrašen jarkožutom mašnom zavezanom oko struka.

Glamurozno izdanje Jennifer Lopez Glamurozno izdanje Jennifer Lopez (Foto: Profimedia)

Pjevačica je kosu zavezala u elegantnu punđu, a jedno od svojih najsenzacionalnijih izdanja upotpunila je upečatljivim komadima nakita, među kojim su se posebno isticale viseće srebrne naušnice, te žutom clutch-torbicom brenda Tyler Ellis.

Dama u crnom: Odvažna haljina Jennifer Lopez koja savršeno stoji ženama s oblinama Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 +2 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 5

Kada je u pitanju obuća, odlučila se za svjetlucave cipele s platformom i visokom blok-potpeticom. Njezino glamurozno izdanje kojim je oduševila obožavatelje možete pogledati u videu i galeriji na početku teksta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju