Španjolska kraljica Letizia i njezin suprug, kralj Felipe, bili su domaćini raskošne gala večere povodom posjeta katarske kraljevska obitelji.

Galerija Kraljica Letizia Glamurozno izdanje kraljice Letizije - 1 Glamurozno izdanje kraljice Letizije - 6 +3 Glamurozno izdanje kraljice Letizije - 5

Kraljevski par ugostio je katarskog emira Tamima bin Hamad Al Thanija i njegovu suprugu Jawaher bint Hamad bin Suhaim Al-Thani u Kraljevskoj palači u Madridu.

Španjolska kraljica za ovu prigodu izabrala je elegantnu haljinu boje šampanjca dužine do poda na kojoj su se isticali zvonoliki rukavi. Vezena haljina od čipke djelo je argentinskog dizajnera Gabriela Lagea.

Na haljini su se posebno isticali zvonoliki rukavi Na haljini su se posebno isticali zvonoliki rukavi (Foto: Profimedia)

Otmjeno izdanje kraljica je zaokružila podignutom kosom i elegantnim visećim naušnicama te jednim zlatnim prstenom geometrijskog oblika.

Reciklirano izdanje kraljice Letizije - 5 Kraljica Letizia: Savršena proljetna suknja koja izgleda mrak u kombinaciji sa špagericama

Svečanu večeru iskoristila je kao priliku za glamurozni make-up koji je uključivao smokey eye s tamnim sjenilom i olovkom za oči u kombinaciji s bronzerom i highlighterom.

Ovim izdanje još jednom je potvrdila da je kraljica stila koja savršeno slaže dnevne modne kombinacije u koje redovito uključuje high street brendove, ali i da joj nema premca ni kada je u pitanju večernja garderoba.

Glamurozno izdanje kraljice Letizije - 6 Glamurozno izdanje kraljice Letizije - 6 (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju