Zajedno sa suprugom, kraljom Felipeom, kraljica Letizia posjetila je španjolsku autonomnu zajednicu Las Hurdes. Povijesnu zajednicu posjetili su kako bi obilježili stotu godišnjicu posjete kralja Alfonsa XIII.

Galerija Reciklirano izdanje kraljice Letizije - 5 Reciklirano izdanje kraljice Letizije - 4 Reciklirano izdanje kraljice Letizije - 3 +1 Reciklirano izdanje kraljice Letizije - 1

U Pinofranqueadou im je priređen srdačan doček, a kraljica je za ovu prigodu još jednom pokazala svoju sklonost recikliranju odjeće i održivom odijevanju.

Nosila je zelenu bluzu bez rukava modne kuće Carolina Herrera koju posjeduje najmanje deset godina. Prvi put u njoj je viđena 2012. godine.

Mlada mama za šetnju centrom grada odabrala je bijele komade Dama iz centra Zagreba u cipelama koje obožava nositi i kraljica Letizia

Bluzu je uparila s još jednim komadom koji je nosila u više navrata. Radi se o cvjetnoj suknji midi dužine brenda Sweet Matitos.  Ovaj kroj suknje kao i uzorak jako su popularni u proljetnim mjesecima.

Reciklirano izdanje kraljice Letizije - 3 Kraljica Letizia obožava nositi špagerice (Foto: Profimedia)

Na nogama je kraljica imala cipele koje također obožava nositi u toplijem dijelu godine, špagerice s platformom u bež boji.

Dodatnu dozu elegancije ovom izdanju dao je minimalistički zlatni nakit.

Reciklirano izdanje kraljice Letizije - 4 Reciklirano modno izdanje kraljice Letizije (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju