Nedavno smo vas u jednom od naših tekstova podsjetile na najveće zavodnike iz bivše Jugoslavije o kojima se i danas govori s oduševljenjem.

Na popisu muškaraca zbog kojih su žene kupovale gramofonske ploče, odlazile na koncerte i lijepile postere s njihovim likom na zidove svojih soba, našla se sjajna petorka: Zdravko čolić, Momčilo Bajagić Bajaga, Frano Lasić, Vlado Kalember i Goran Bregović.

Napravile smo i anketu u kojoj smo vas pitale koga iz petorke pamtite kao najšarmantnijeg zavodnika iz 80-ih, a jedno ime odnijelo je nadmoćnu pobjedu.

Od gotovo 2 i pol tisuće glasova, njih gotovo polovica otišla je Zdravku Čoliću, 68-godišnjem Sarajliji koji, potvrdio je to i ovom anketom, i dalje mami uzdahe dama.

Čola definitivno, kompletan je; Zdravko Čolić mi je u krvi; Čola, ovi drugi ni do koljena, i onda, i sad; Definitivno Zdravko Čolić. Godine prolaze, a njegov šarm je još uvijek prisutan, a lijepo ga je i čuti; Pjevačka legenda, moj idol iz mladosti, moj idol i danas; Čolić jedan i jedini, i prije i sada, samo su neki od komentara kojima ste jasno dale do znanja tko treba zauzeti prvo mjesto.

A osim što i dalje mami vaše uzdahe, Zdravko Čolić redovito održava koncerte.

Jedan od njih održat će 20. listopada u zagrebačkoj Areni s početkom u 21 sat. Organizator koncerta Cepelin Media d.o.o. dvjema našim čitateljicama dijeli po dvije ulaznice za koncert na kojem će Zdravko Čolić izvesti neke od svojih najvećih hitova.

Nagradu će dobiti one čitateljice koje daju najkreativniji odgovor na pitanje - koja Vam je njegova pjesma najdraža i zašto.

Odgovor zajedno sa svojim podacima (ime, prezime, adresa i broj telefona) šaljite na mail zadovoljna@novatv.hr, a imena dobitnica objavit ćemo u četvrtak 18. listopada u 14 sati.

Dobitnice su Ivana Puzavac i Lukrecija Lara Vrnoga. Čestitamo, a ostalima želimo više sreće drugi puta.

A ako već niste, i dalje možete glasati u našoj anketi i provjeriti omjer snaga.

Koga pamtite kao najšarmantnijeg zavodnika iz 80-ih?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju