Sve se veći broj žena okreće svjetlosnim impulsima koji uspavljuju korijen dlačica. Riječ je o IPL bezbolnoj depilaciji uz koju se u vlastitom domu možete pripremiti za kratke hlače i haljinice.

 

IPL tehnologija postala je sve popularnija i dostupnija zahvaljujući uređajima poput Philips Lumee koji su tretman dugotrajne depilacije učinili dostupnim svima koji se žele samostalno riješiti dlačica na duži period. U društvo ljubiteljica ovog beauty gadgeta koji ističe da rješava 92 posto dlačica u tri tretmana, ušle su i poznate blogerice Denine Martin iz Bugarske, Hayley Rubery i Monice Beatrice Welburn iz Ujedinjenog Kraljevstva, a među njima su Nabilah Harron, Maja Jesić i Tija Malik. Uz blogerice, ovaj uređaj podržala je i trendsetterica Olja Vori, te poznata dermatovenerologinja i vlasnica Poliklinike Nola, dr. Ivana Nola.


1. DLAČICE DULJE VRIJEME NE RASTU

Philips Lumea primjenjuje nježne svjetlosne impulse na korijen dlačice. To uzrokuje njihovo prirodno otpadanje i sprječavanje rasta. Za maksimalan učinak, na početku korištenja uređaja, preporuča se tretman ponoviti svaka dva tjedna. Optimalni rezultati pojavit će se nakon četiri do pet tretmana, a nakon toga uređaj Philips Lumea preporuča se koristiti jednom u dva mjeseca. Uz pomoć IPL epilacije dlačice ne rastu dulje vrijeme pa neće biti razloga da na plus trideset nosite duge hlače.

2. BEZ IRITACIJA I URASTANJA DLAČICA

Dlačice urastaju prvenstveno zbog nepravilnog smjera rasta. Zadržavaju se ispod kože gdje se sklupčaju i iritiraju okolnu kožu što dovodi do upale. To je problem koji zadaje muke mnogim ženama jer nakon upale na koži ostaju mrlje. Kako bismo to izbjegle te tijekom sunčanih dana imale glatku i njegovanu kožu, dr. Nola savjetuje tretmane IPL epilacijom jer su nakon tretmana dlačice tanje, pigment u njima je slabiji, a rastu znatno sporije i u manjem broju.

3. PHILIPS LUMEA MOŽE SE KORISTITI NA CIJELOM TIJELU

Može se koristiti na licu i svim dijelovima tijela: rukama, nogama, pazuhu i bikini zoni. Potpuno je sigurna za svačiju kožu, što potvrđuju i dermatološka ispitivanja na dvije tisuće žena diljem svijeta.

4. MOŽE SE KORISTITI I TIJEKOM LJETA

Upravo zato što je to kućni tretman, vodili su računa da uređaj zadovolji sve potrebne kriterije kako ne bi došlo do iritacije ili fotoosjetljivosti kože. Dodatna je mjera opreza SmartSkin senzor koji određuje koja je razina od 1 do 5 prikladna za korisnicu ovisno o nijansi kože. Također, savjetuje se da koža ne bude osunčana 48 sati prije takvog tretmana te da se ne izlaže sunčevom zračenju barem 24 sata nakon tretmana.
 

 

Advertisement

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju