Plisiranim suknjama posljednjih nekoliko godina ne opada popularnost i neizostavan su dio mnogih garderoba tijekom cijele godine.

Galerija Plisirana suknja Zara 299,90 kn Mango 199,90 kn +7 & Other Stories (asos.com), 75 funti (636,89 kn)

Njihova popularnost nastavlja se i u nadolazećem razdoblju pa sve trgovine u ponudi imaju omiljene plisirane modele.

Razlog popularnosti plisiranih suknji sigurno je i u činjenici da ih je lako iskombinirati i da idu uz sve. Žene ih nose na tenisice, ravne čizme i cipele s potpeticom. Slažu se s običnim majicama, finim bluzama i mekanim pletivom. Gotovo je nemoguće pogriješiti prilikom slaganja kombinacije koja uključuje plisiranu suknju. 

Visoke čizme uskoro će se vratiti u naše street style kombinacije Vratile su se! 15 novih modela visokih čizama već od 299 kuna

Haljine sa životinjskim uzorkom - 7 13 haljina s uzorkom koji ove sezone pobjeđuje i prugice i cvjetiće

Kada je riječ o ponudi u trgovinama, ona je uistinu široka, a među klasičnim jednobojnim modelima i onima s raznim uzorcima od cvjetnog do životinjskog, svoje mjesto našle su i malo neobičnije suknje s detaljima koji ih čine savršenim komadima za prigode u kojima morate zablistati.

Od 69 do 299 kn: 10 modela suknji u kojima nam neće biti hladno Tople suknje iz trgovina 2019. - 5 Tople suknje iz trgovina 2019. - 3 Tople suknje iz trgovina 2019. - 9 +7 Tople suknje iz trgovina 2019. - 8

Među ponuđenim modelima su suknje asimetričnog kroja, s čipkastim detaljima, napravljene od kombinacije više materijala... Dio ponude tih malo drugačijih plisiranih suknji pogledajte u našoj galeriji.

Reserved, 199,90 kn Reserved, 199,90 kn (Foto: Reserved)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju