Iako sve nestrpljivije očekujemo dolazak prave jeseni, vrijeme je ovih dana takvo da nam dopušta modne kombinacije koje bi inače ostale daleko iza nas.

Galerija Gležnjače idealne za gradsku šetnju (Foto: joyshoetique.com) Gležnjače idealne za gradsku šetnju (Foto: joyshoetique.com) Gležnjače idealne za gradsku šetnju (Foto: joyshoetique.com) +0 Gležnjače idealne za gradsku šetnju (Foto: joyshoetique.com)

Baloneri, lagane jakne, balerinke... sve su to komadi i dalje prisutni na gradskim ulicama, a ovo je vrijeme idealna prilika i za odvažnu gradsku šetnju u gležnjačama otvorenih prstiju s petom od ženstvenih i moćnih 11 i pol centimetara.

Ove ljepotice koje dolaze u bež i crnoj boji prodaju se u webshopu joyshoetique.com trenutačno su na sniženju i koštaju 52,65 dolara, odnosno oko 344 kune.

Idealne su u kombinaciji s jeansom, ali i haljinama, a ako ste u potrazi za jednom, za vas smo izdvojili i sedam haljina cvjetnog uzorka za hladne dane već od 99 kuna.

Gležnjače idealne za gradsku šetnju (Foto: joyshoetique.com) Gležnjače idealne za gradsku šetnju (Foto: joyshoetique.com) Foto: joyshoetique.com

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju