Crne gležnjače ukrašene remenčićima, kopčama, zakovicama i biserima ove sezone jedan su od najpoželjnijih modnih komada kada je o obući riječ. Iako za njima vlada velika pomama, na sniženju se još uvijek mogu naći modeli ovih popularnih čizmica

Galerija Gležnjače koje su hit sezone na sniženju Gležnjače koje su hit sezone na sniženju - 17 Gležnjače koje su hit sezone na sniženju - 14 +10 Gležnjače ukrašene biserima i metalnim detaljima nose mnoge zagrebačke street stylerice "Vladavina" crnih gležnjača ukrašenih u stilu glam rocka počela je ove jeseni, a nastavila se i u zimu. Dame koje prolaze zagrebačkim ulicama i dalje za svoj street style biraju gležnjače ukrašene biserima te metalnim detaljima poput remenčića, kopči i zakovica.

Iako su ove čizmice u trgovinama jedan od najtraženijih komada pa se brzo prodaju, na velikom sezonskom sniženju još uvijek se može pronaći nekoliko modela koji će biti odličan dodatak garderobi. U fotogaleriji razgledajte gležnjače sezone koje smo pronašli na sniženju i izaberite najbolji par za sebe.
Gležnjače koje su hit sezone na sniženju - 13 Stradivarius, 199,90 kn (prije 399,90 kn) Foto: Zadovoljna.hr

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju