Televizijski producent Nev Schulman i njegova djevojka Laura Perlongo bili su mamac za poglede na dodjeli video nagrada MTV-a svojim neobičnim modnim izborom


Laura Perlongo
i njezin zaručnik Nev Schulman bili su mamac za poglede na dodjeli video nagrada MTV-ja, koja je održana u Madison Square Gardenu u New Yorku. Lijepa trudnica odabrala je za crveni tepih neobični stajling sastavljen od crnih hlača, štikli u boji kože i zelene jakne.

I dok su brojne slavne dame na istom događanju nosile 'gole' haljine koje su prekrile njihova tijela prozirnim tilom, čipkom i sličnim materijalima, Laura je 'zaboravila' odjenuti majicu te tako pokazala svoj trudnički trbuh i grudi.

'Nova Schulmanova djevojka na VMA's-u ne nosi ništa osim jakne i hlače i pokazuje svoj trudnički trbuh, koja legenda,' samo je jedan od komentara na društvenim mrežama koje su se raširile nakon pojavljivanja na crvenom tepihu.

Odvažno izdanje lijepe mame u trećem tromjesečju nadmašilo je čak i 'goli' Givenchy kombinezon koji je Kim Kardashian nosila tijekom svoje druge trudnoće na tradicionalnu 'Art + Film' gala večeri u organizaciji Muzeja umjetnosti iz Los Angelesa.

Je li se Laura Perlongo primjereno odjenula za crveni tepih?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju