Posljednji dan modne manifestacije Dreft Fashion Week osim velikog broj revija, na pistu je doveo i dva poznata glumca te pjevačicu Anđu Marić

Treći dan Dreft Fashion Weeka, ujedno je i posljednji dana manifestacije koja su svome nazivu već godinama ponosno ističe modni tjedan. Gotovo trideset dizajnera pokazalo je svoje viđenje nadolazeće proljetno-ljetne sezone koja će po njihovim viđenju biti itekako raznolika.

Šarene, vrckave, seksi, elegantne i uglađeno poslovne modele pokazali su kreatori na početku modnog puta, kao i ona koji se oblikovanjem mode bave već dugo i uspješno.

Posljednjeg dana Dreft Fashion Weeka proglašen je i najboji dizajner manifestacije, Zoran Aragović čiju je veselu i šarenu kolekciju između ostalih nosila i uvijek vesela Anđa Marić. Osim njega treće večeri svoje modele pokazala je i Marta Buzalić koje je na modnu pitsu uspjela dovesti i glumce Roberta Kurbašu i Zijada Gračića.

Grudi su i ovoga puta bile u istaknutom planu, tako da je mrežasta majica s potpisom Natalije Smogor plavokosa manekenka nosila bez grudnjaka.

Tange i halteri na Dreft Fashion Weeku

Tako se i zagrebačka modna manifestacija približila trendovima koji na svjetskim modnim pistama nisu ništa neobično. Grudi ispod prozirne tkanine ili 'odbjegla' bradavica toliko su uobičajna pojava koja zaokuplja znatno manje pažnje od primjerice sve ispijenijih i mršavijih manekenki čije se kosti redovito izbijaju na površinu materijala.

Stefany istakla novu liniju, a Doris bujno poprsje

Hrvatske manekenke, na sreću, takvih problema nemaju. Jedna od njih, Aleksandra Grdić na ovogodišnjem Dreft Fashion Weeku dobila je nagradu za najbolju manekenku. Alex čestite, a DFW-u želje da sljedeće sezone revije budu još bolje i kreativnije.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju