Svojim revolucionarnim proizvodom u svijetu mirisa Carolina Herrera slavi žensko osnaživanje

Good Girl Eau de Parfum Légère najavljuje novu eru u svijetu mirisa, ali i za sam brend Herrera, stvaranjem orijentalno-cvjetnog mirisa izgrađenog oko DNK-a legendarnog mirisa Good Girl. Taj je miris izgrađen oko elokventnog para Jasmina, amblema kuće Carolina Herrera, i opojne, iznenađujuće note tonke.

Na tržištu kojim upravlja brza moda i gdje se mirisi lansiraju skoro svaki dan, Good Girl Eau de Parfum postao je klasik i jedan od najprodavanijih mirisa na svijetu. To je prekretnica koju Carolina Herrera želi ponoviti korištenjem drukčije vrste jasmina u novom mirisu Eau de Parfum Légère: imperijalni jasmin sambac, nježniji cvijet vrhunske kvalitete.

EDP Légère odaje počast jakim ženama i njihovu konceptu življenja „alegría de vivir“ i poziva nas da budemo ono što želimo biti i da prihvatimo sve uloge koje želimo. Miris govori o modernoj femme fatale koja se usuđuje poigravati slatkoćom nota tonke i Dulce de Leche, senzualnog deserta od slatkog mlijeka.

EDP Légère odaje počast jakim ženama i njihovom „alegría de vivir“ konceptu življenja i poziva nas da budemo ono što želimo biti i da prihvatimo sve uloge koje želimo.

Blistavost ovog mirisa se otvara poput cvijeta i rezonira dan i noć. Ne nameće se već se prilagođava našoj kameleonskoj osobnosti. Odaje počast smionoj i snažnoj ženi. Légère (svjetlo) nije sinonim za svježe u ovom slučaju, EDP Légère je intenzivan kao i prethodni Good Girl miris. Kvaliteta sirovina je iznimna, a sam miris traje jako dugo na koži, opisuje Louise Turner, parfumer.

Miris je upakiran u crnu lakiranu bočicu s rebrasto zlatnom potpeticom i kompleksnim unutarnjim sustavom za raspršivanje mirisa.

Trebalo su nam četiri godine i 600 testiranja kako bismo usavršili bočicu, a za ovu novu verziju bilo je potrebno još sto, objašnjava Carolina Herrera de Baez, kreativna direktorica mirisa Carolina Herrera.

Model i predana poduzetnica Karlie Kloss savršeno je utjelovljenje „drskog“ glamura i autentičnosti novog aromatičnog poglavlja koje otvara Good Girl Eau de Parfum Légère.

CH Good Girl Eau de Parfum Légère (Foto: PR) Miris je izgrađen oko elokventnog para Jasmina, amblema kuće Carolina Herrera, i opojne, iznenađujuće note tonke.(Foto: PR) (Foto: PR)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju