U Los Angelesu je održana premijera film "The Pale Blue Eye". Glavne uloge u trileru scenarista i redatelja Scotta Coopera imaju Christian Bale, Gillian Anderson, Harry Melling, Charlotte Gainsbourg i Lucy Boynton.

Galerija Sharon Stone na premijeri filma The Pale Blue Eye Sharon Stone u zlatnim hlačama Sharon Stone na premijeri filma The Pale Blue Eye +0 Sharon Stone

Christian Bale u filmu utjelovljuje detektiva Augustusa Landora koji 1830. godine istražuje niz ubojstava na prestižnoj vojnoj akademiji West Point, a u tome mu pomaže - Edgar Allen Poe.

Među poznatim osobama koje su došle na premijeru filma bila je i Sharon Stone. Slavna američka glumica prošetala je tamnoplavim tepihom i pozirala okupljenim fotografima u odjevnoj kombinaciji koja spaja ležeran i glamurozan stil.

Sharon Stone na premijeri filma The Pale Blue Eye Sharon Stone na premijeri filma The Pale Blue Eye (Foto: Profimedia)

Gore posao, a dolje zabava. Tako bi se najbolje mogao sažeti opis njezinog modnog izdanja. Naime, uz jednostavnu crnu majicu Sharon je odjenula zlatne hlače.

Sviđa li vam se ovakvo kombiniranje klasičnih i glamuroznih komada?

glasova:

Model trapez-kroja ukrašen zlatnim šljokicama stilski je potpuno različit od klasične majice, ali i svevremenskog kaputa u bež nijansi kojim je lijepa 64-godišnjakinja nadopunila kombinaciju. Ispod nogavica njezinih trapezica nazirale su se i zlatne sandale.

Sharon se nije opterećivala modnim dodacima pa tako nije nosila nikakav nakit niti torbicu.

Sharon Stone u zlatnim hlačama Sharon Stone u zlatnim hlačama (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju