Doba je božićnih domjenaka i zabava na koje nerijetko hitamo odmah nakon posla što znači da nemamo vremena otići kući i presvući se u nešto svečanije. No to ne znači da na domjenak morate otići isti kakvi ste došli na posao. Pomoću 5 vrlo lakih poteza vaš dnevni outfit možete brzinski transformirati u večernji, a gotovi ćete biti – u 1 minuti

Da biste se iz poslovnog stajlinga presvukli u svečaniji, večernji izgled i osjećali se svježe i dobro na 'after work' partiju ili božićnom domjenku ne morate se dugo spremati i mijenjati čitav outfit.

Stvorite lagani smokey eye bez korištenja sjenila. Upotrijebite crnu olovku koja na jednom kraju ima spužvicu pomoću koje ćete lako i pravilno razmaziti olovku po cijelom kapku

Štoviše, gotovi možete biti u svega 1 minuti, a za 'transformaciju' trebat će vam samo klasični komadi iz garderobe i toaletne torbice.

Ponesite potrebnu robu sa sobom na posao, slijedite idućih 5 jednostavnih koraka i u trenu ćete biti spremni za zabavu.

1. Ravne cipele
zamijenite onima na visoku potpeticu.

2. Sako zamijenite kožnatom jaknom ili nekom drugom jaknom upečatljivog materijala ili detalja.

3. Dodajte boje. Namažite usnice ružem u crvenoj ili nekoj drugoj upečatljivoj boji. Neka vam ruž posluži i kao rumenilo - nanesite malo ruža na jagodice te ga razmažite.

4. Stvorite lagani smokey eye bez korištenja sjenila. Upotrijebite crnu olovku koja na jednom kraju ima spužvicu pomoću koje ćete lako i pravilno razmaziti olovku po cijelom kapku.

5. Raspustite kosu. Da biste opuštenoj kosi vratili lepršavost i volumen, protrljajte tjeme prstima kružnim pokretima. Možete si pomoći i šamponom za suho pranje kose koji se nanosi na korijen te daje kosi volumen i svježi miris.

U videu pogledajte kako da se u 1 minuti spremite za božićni domjenak.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju