Grandissimo sladoledi poboljšane recepture od sada su dostupni u novoj ambalaži inspiriranoj vrhunskim remek-djelima svjetskih umjetnika

Novo ruho Grandissimo sladoleda predstavljeno je u zagrebačkom Story Supercaffeu. Modernizirana ambalaža omiljenih sladoleda donosi tako umjetnička djela Van Gogha, Klimta i Seurata prenoseći poruku da je doživljaj konzumacije Grandissima umjetnost u sladoledu.
 

Grandissimo sladoledi poboljšane recepture od sada su dostupni u novoj ambalaži inspiriranoj vrhunskim remek-djelima svjetskih umjetnika

Osim na prvi pogled, razliku Grandissimo sladoleda primijetit ćete i u okusima. Poboljšana receptura dodatno obogaćuje Grandissimo finim posipima i preljevima, pa sada možete iskusiti nove, premium okuse uz Grandissimo biskvit - čokolada i lješnjak, Grandissimo stracciatella i šumsko voće, Grandissimo vaniliju, te Grandissimo Baileys.

U novoj Grandissimo recepturi koriste se samo premium sirovine. Tako primjerice novi Grandissimo sadrži još više lješnjaka, više čokolade i voća. Također, novi Grandissimo znatno je kremastijeg i punijeg okusa zbog povećanog udjela maslaca što je karakteristika sladoleda vrhunske kvalitete, izjavila je voditeljica razvoja Ledo proizvoda Korina Roginić.

Prepoznatljiva Grandissimo kvaliteta, premium sastojci i savršena kombinacija okusa garancija su da će Grandissimo priuštiti posebne trenutke uživanja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju