Još samo nekoliko dana ostalo je do Uskrsa, a pripreme za blagdan u punom su jeku. Moguće je da ste već osmislili meni za blagdanski ručak, kao i zaključili popis kolača koje ćete praviti ove godine. Možda ste već ukrasili svoj dom, a možda vas to tek čeka.

Galerija Grane kao uskrsna dekoracija - 7 Grane kao uskrsna dekoracija - 10 Grane kao uskrsna dekoracija - 9 +5 Grane kao uskrsna dekoracija - 6

Ako spadate u drugu skupinu i još uvijek tragate za idejama, možda vas inspirira naša galerija, u kojoj smo izdvojili nekoliko načina kako ukrasiti dom granjem.

Najjednostavnija, ali jako efektna opcija je ta da ih stavite u vazu i na njih objesite pisanice. Umjesto vaze možete koristiti i druge posude, kao što je posuda za zalijevanje ili tegla za cvijeće, koju možete napuniti kamenjem kako bi grane bile stabilne.

Grane kao uskrsna dekoracija - 6 Grane kao uskrsna dekoracija - 6 (Foto: Living4media)

Ako ste spremni uložiti više vremena, od granja možete splesti vijence ili gnijezda, a grančice će lijepo izgledati i kao dekoracija na blagdanskom stolu.

Kako vazu pretvoriti u zvijezdu Uskrsa? - 3 Izgledaju divno: 15 ideja kako vazu pretvoriti u najljepši ukras doma za Uskrs

Bitno je samo da se opremite potrebnim materijalom, odnosno granama i bacite se na ukrašavanje svojeg doma, a inspiraciju potražite u našoj fotogaleriji.

Grane kao uskrsna dekoracija - 3 Grane kao uskrsna dekoracija - 3 (Foto: Living4media)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju