Još samo nekoliko dana ostalo je do Uskrsa, a pripreme za blagdan u punom su jeku. Moguće je da ste već osmislili meni za blagdanski ručak, kao i zaključili popis kolača koje ćete praviti ove godine.

Galerija Grane za Uskrs Grane za Uskrs Grane za Uskrs +1 Grane za Uskrs

Ako spadate u drugu skupinu i još uvijek tragate za idejama, možda vas inspirira naša galerija, u kojoj smo izdvojili nekoliko načina kako ukrasiti dom granama.

Najjednostavnija, ali jako efektna opcija je ta da ih stavite u vazu i na njih objesite pisanice. Umjesto vaze možete koristiti i druge posude, kao što je posuda za zalijevanje ili tegla za cvijeće, koju možete napuniti kamenjem kako bi obične ili ukrasne grane bile stabilne.

Grane za Uskrs Vaza u nježnoj pastelnoj boji je uvijek dobar izbor za proljetne dekoracije, ali i Uskrs (Foto: Living4media)

Ako ste spremni uložiti više vremena, od granja možete splesti vijence ili gnijezda, a grančice će lijepo izgledati i kao dekoracija na blagdanskom stolu.

Fotografije koje dokazuju da su cicamace ukrašene pisanicama savršena uskrsna dekoracija Cicamace ukrašene pisanicama - 5 Cicamace ukrašene pisanicama - 4 Cicamace ukrašene pisanicama - 2 +1 Cicamace ukrašene pisanicama - 3

Bitno je samo da se opremite potrebnim materijalom, odnosno granama koje se mogu lako prilagoditi Uskrsu i bacite se na ukrašavanje svojeg doma, a inspiraciju potražite u našoj fotogaleriji.

Grane za Uskrs Grane za Uskrs (Foto: Living4media)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju