Sve do 22. siječnja u Deichmannu ćete pronaći snižene modele obuće za žene, muškarce i djecu

U vodećoj trgovini kvalitetne obuće redovito kupujemo sezonske modele obuće, a posebno ih volimo zbog velikog izbora obuće od prave kože po najpovoljnijoj cijeni. Riječ je naravno o Deichmannu, našem prvom izboru za kupovinu zimskih čizmica. Ako ste se i vi kroz sve ove godine uvjerili u kvalitetu obuće u Deichmannu, posebno će vas razveseliti vijest kako je sve do 27. siječnja aktivna posebna akcija u kojoj za kupovinu 3 artikla na sniženju 1 dobivate besplatno, dok pri kupovini dva snižena artikla dobivate dodatnih 50% popusta.

Najpovoljniji trendy modeli


Ono što posebno veseli je činjenica da su na sniženju modeli koji su upravo ove sezone u trendu, pa je ovo odlična prilika da po povoljnoj cijeni ugrabite najnovije modele. Osim čizama i gležnjača, ovdje ćete pronaći i kvalitetne i udobne tenisice savršene za trening, a znamo da se mnoge žene ni zimi ne odriču svojih omiljenih tenisica.

PR PR Foto: PR

Termo čizme nikad nisu izgledale tako dobro


Prošivene termo čizmice od vune ili kombiniranih materijala pravi su hit ove zime. U Deichmannu smo na sniženju pronašli ove trendy modele u bojama zahvalnima za kombiniranje. Voluminozne, postavljene čizme jedan su od najtoplijih i najzabavnijih trendova ove sezone, a ako ste i vi poželjeli isprobati trend, u Deichmannu vas modeli ovih čizmica čekaju na sniženju!

PR PR Foto: PR

Tople i elegantne čizme


U ponudi sniženih modela za žene izdvajaju se atraktivni modeli dubokih i plitkih čizama, a posebno su nam drage chelsea gležnjače, čizme na vezanje koje ćete pronaći u različitim visinama, te elegantne čizmice s potpeticom. U Deichmannu vas očekuju modeli izrađeni od različitih materijala pa tako možete birati između čizama od brušene kože, lakiranih modela ili obuće od kombiniranih materijala.

PR PR Foto: PR

Sve do 22. siječnja u Deichmannu ćete pronaći snižene modele obuće za žene, muškarce i djecu. Akcijsku ponudu istražite na službenoj web stranici, a zatim se uputite u trgovinu i uživajte u najvećem izboru snižene zimske obuće!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju