Želite li se zavaliti u solarnu ležaljku, rashladiti solarnim tušem, ''chillati'' uz fine koktele, dovesti klince na jednu od kreativnih radionica i guštati u nastupima bendova na solarnoj pozornici te usput nabaciti ljetnu boju, svratite na savski nasip, kraj Hendrixova mosta od 18. kolovoza do 20. rujna. Udruga Priroda za sve nakon kreativnih događanja Welcome Spring Festival i Reci Božić dovodi zabavu na rijeku uz mnoštvo sadržaja.

Kompletan festival Green River opremljen je predmetima od recikliranih materijala, koje su izradili mladi entuzijasti i inovatori, kao i članovi udruge Priroda za sve.

Svratite na savski nasip, kraj Hendrixova mosta od 18. kolovoza do 20. rujna na Green River festival

Zagreb je nekada bio poznat po svojim riječnim kupalištima, a ovaj će Festival ponovno oživjeti savsko kupalište s poznatim Babinjakom, čije će gošće biti poznate žene, koje svojim radom i entuzijazmom ostavljaju trag u našoj svakodnevici.

Svratite na sunčanac s ekipom, a povedite i klince i klinceze jer za njih je ovo pravi raj - od radionica, crtaonica, mozgaonica pa do igara bez granica i sudjelovanja u pričopričama. Želja je organizatora spojiti jučer i danas uz dodatak sutra, pa će oživjeti i običaje nekadašnjeg kupališta uz tada popularne kartaške igre šnaps i preferans, plesnjake i VR kutak s projekcijama.

Radno vrijeme je od ponedjeljka do četvrtka od 15 sati do ponoći, petkom od 15 do 2 sata ujutro, subotom od 10 do 2 sata ujutro i nedjeljom od 10 sati do ponoći.

Više informacija o programu Festivala saznajte na Facebook stranici festivala Green River.

Ulaz na događanje je besplatan, uz poštivanje svih epidemioloških mjera.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju