Victoria Beckham rijetko kad napravi grešku u koracima kod odjevnih odabira. Slavna dizajnerica i modna trendseterica plijenila je pažnju na otvorenju retrospektivne izložbe 'Savage Beauty' preminulog dizajnera i modne ikone Alexandera McQueena


Cijeli London bruji o otvorenju izložbe 'Savage Beauty' u Victoria & Albert muzeju koja slavi cjelokupni rad britanskog dizajnera Alexandera McQueena.

Retrospektiva slavnog Britanca koji je nesretno skončao život 2010. godine donosi njegov značajan modni opus u kojem i danas uživaju slavne dame poput vojvotkinje od Cambridgea, manekenke Kate Moss, Salme Hayek i mnogih drugih žena.

Za pomlađivanje lica profesionalni visažisti savjetuju nanošenje bijelog sedefastog sjenila ispod vanjskih kutova obrva i stavljanje bijele olovke u kutove očiju koji otvaraju pogled.

Ne čudi stoga što je među brojnim pripadnicama iz svijeta glazbe, filma i mode bila i Victoria Beckham u društvu supruga.

Slavna trendeseterica i dizajnerica za ovu je priliku odjenula crnu haljinu bez naramenica s 'push-up' efektom iz svoje nove kolekcije, te ju je sparila s jednostavnim crnim salonkama.

Tamni imidž dopunila je 'darkerskom' šminkom, točnije tamno obrubljenim očima koje su se stopile s obrvama i naglasile svaku nesavršenost kože, poput sitnih borica u kutovima očiju.

>> Salma Hayek: Riskantan kroj koji (ne) pristaje džepnoj Veneri

Za pomlađivanje kože profesionalni visažisti savjetuju nanošenje bijelog sedefastog sjenila ispod vanjskih kutova obrva i stavljanje bijele olovke u kutove očiju koji otvaraju pogled. Nasuprot tome, tamna šminka ga zatvara i stvara vizualni efekt naglog starenja.

U našoj fotogaleriji pogledajte Beckhamove na otvaranju izložbe 'Savage Beauty' koja će biti otvorena u londonskom muzeju do 2. kolovoza ove godine, kao i druge slavne goste.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju