Čarobne grijalice s vatricom idealan su dodatak svakom dvorištu ili terasi jer omogućuju druženja na dozvoljenoj distanci pod otvorenim nebom.

  Galerija Engasco grijalice Zimske radosti Engasco grijalice 2 +0 Zimski ugođaj

Srećom, promjenom sezone prilagodba na nju postaje lakša čim prihvatimo sve benefite koje nosi; slojevito oblačenje, ugodne večeri pod dekicom, druženje na otvorenom s prijateljima uz toplinu koju ćemo sami stvoriti, slatke zalogaje poput sljezovih kolačića ili pak ispijanje vruće čokolade sa šlagom.

Zimski ugođaj Zimski ugođaj Foto: PR

U posljednje vrijeme mnogi će radije izabrati druženje u svom domu jer se zbog situacije u kojoj smo se našli, pribojavaju stalnih i čestih izlazaka u nepoznato.

Balkoni, vrtovi ili terase na kojima možemo uz nekoliko poteza napraviti atmosferu kao iz filma bit će najpoželjnije i najsigurnije mjesto druženja čak i kada se temperature spuste još više.

Ništa ne radi romantičniji ugođaj od vatrice i njezinog odsjaja na licima dragih ljudi. Njezino hipnotizirajuće svojstvo daje osjećaj mirnoće i opuštenosti dok okupljanje oko nje onog iskonskog zajedništva stoga sigurno nitko neće odbiti druženje na svježem zraku uz vatricu koja grije čak i ako je vani zima.



Uz mekane dekice i omiljeno piće ništa vas neće ugrijati bolje, ali i stvoriti takav ugođaj od Engasco grijalica uz koje vatricu možete imati i na svojem balkonu. Stolovi s ovakvim grijalicama na plin mogu se napraviti po mjeri pa ga možete prilagoditi vašem vanjskom prostoru bilo to balkon, terasa ili vrt, ali i vašem društvu i stilu.

Uživate li s prijateljima često u slasnim zalogajčićima ili ne možete zamisliti druženje bez nekoliko slijedova izaberite stol s više mjesta oko vatrice kako bi vam stali tanjuri ili plate. Želite li pak biti bliže vatrici za vas je onaj na koji tek stanu čaše ili šalice vašeg omiljenog pića.

Zimske radosti Zimske radosti Foto: PR

Multifunkcionalni dizajn grijalice prepoznali su mnogi ugostitelji, no sada možete uživati u njima u intimnijem okruženju. Jačina vatra je podesiva pa je lako možete pojačati za hladnijih večeri ili smanjiti kada se atmosfera već ugrije. Vatrica na Engasco stolovima razveselit će gurmane, ali i one koje vole kampiranje. Zamislite da ste na kampiranju, pecite sljezove kolačiće, kukuruz i kobasice i uz strašne ili pak ‘’lovačke priče’’ stvorite večer za pamćenje. Uz ovakav dodatak u vašem domu druženja na otvorenom sigurno ne prestaju.

Engasco grijalice 2 Engasco grijalice 2 Foto: PR


Istraživanja su pokazala kako bi se žene trebale sa svojim prijateljicama družiti dvaput tjedno jer to ima snažan pozitivan utjecaj na njihovo zdravlje. Stoga uredite vaš balkon, terasu ili vrt, upalite grijalicu i pozovite prijatelje te stvorite novu tradiciju, koju ćete moći održavati čak i kad prođe ovo neizvjesno doba.

Osvojite Engasco grijalicu! 

POBJEDNIK KVIZA: Ruža Vrbanić 

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju