Jesu li previsoka očekivanja razlog zbog kojeg su mnogi iskritizirali maštovitu haljinu Charlize Theron koja je ružicama jasno pokazala na žensku anatomiju, pitanje je kojim se ne zamara holivudska glumica oduševljena modnim izborom

Charlize Theron gotovo se uvijek izdvaja kao modna pobjednica svakog crvenog tepiha na kojem se pojavi. No, ovogodišnji oskarovski izbor mnoge je iznenadio jer unatoč izboru iskusnog modnog imena Johna Galliana koji je haljinu dizajnirao isključivo za nju, odabir haljine se nije pokazao najsretnijim.

Toaleta boja lavande na sebi je imala šlep koji se preko leđa dizao do grudi te ih prekrivao u obliku dva cvijeta. Osim što nije bila nimalo laskava za njezin dekolte, mnogi su smatrali da je ljepotica u njoj pokazala tek dio svog sjaja.

Charlize Theron je jednostavno prekrasna

'Jednostavno obožavam ovu haljinu' u obranu je kreacije rekla glumica koja je nedavno izjavila kako se ne boji starenja uz koje neminovno dolazi i do spuštanja grudi.

Tko je pogodio,a tko promašio na oskarovskom crvenom tepihu?

'Ostariš i objese ti se grudi. Ali u životu je samo jedno sigurno, a to je da ćemo ostarjeti i umrijeti' tom je prilikom rekla lijepa 32 godine stara glumica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju