Najveći shopping blagdan Black Friday u godini sve je bliže i idealna je prilika za kupovinu modnih komada po sjajnim cijenama.

  Galerija Guess bluza 479 kn_nova cijena 335,30 kn Guess torba 1.259 kn_nova cijena 881,30 kn Guess torba_ 1.219 kn_nova cijena 853,30 kn +25 Guess torba 1259 kn_nova cijena 881,30 kn

Luksuzni američki brend Guess u svojoj kolekciji nudi pregršt crnih, atraktivnih komada pomoću kojih možete napraviti bezbroj odjevnih kombinacija za svaku priliku. Mi smo povodom Black Friday-a odabrali svoje favorite koji vam mogu poslužiti kao inspiracija za outfit, a ove godine u periodu od 26.-30.11. sve Guess artikle pronaći ćete na 30% popusta

Guess Black Friday - 19 Guess Black Friday - 19 Foto: PR

Crne torba obavezna je i nosiva u svim prilikama. Čak i najjednostavniji outfit može se podići s dobrom torbom. Bez obzira na to koliko torbica različitih dimenzija, boja i oblika imale, najvažnije mjesto u našem ormaru zauzima klasična crna torbica koja je nosiva u svakoj prilici i uz svaki outfit. Crna torbica ima status modnog klasika kao i mala crna haljina, a može se nositi u svakoj prilici, bez obzira na trenutne trendove. Ona će učiniti da izgledate luksuznije, elegantnije i ženstvenije. 

Guess Black Friday - 6 Guess Black Friday - 6 Foto: PR

Za vrijeme kišnih dana neophodne su gumene čizme koje mogu biti izuzetno trendi poput ovih sjajnih s naglašenim Guess logotipom. Uz njih, odlično će se uklopiti vrlo moderan vinil kišni kaput, a mala crna torbica s ručkom i slovom 'G' bit će savršeno ukomponiran detalj.

Guess Black Friday - 17 Guess Black Friday - 17 Foto: PR

Posljednjih godina gležnjače su zasjele na tron obaveznih cipela koje se odlično kombiniraju uz sve vrste outfita, a ponajviše uz urbane i street style.  Mi ih najviše volimo u ležernijoj kombinaciji s naglaskom na cool detalje poput metalnih kopči i lanaca.

Guess Black Friday - 2 Guess Black Friday - 2 Foto: PR
 
Crne čizme također su 'must have' u svakom ormaru trendseterice, a ako želite dodatno istaknuti noge predlažemo odabir kraćeg modela haljine i visoke crne čizme. Uz ovaj outfit odlično će se uklopiti minimalistička Guess crna torbica koja će cijelu kombinaciju učiniti elegantnom.

Guess Black Friday - 3 Guess Black Friday - 3 Foto: PR  


Ne propustite ovu sjajnu priliku da odabere svoj omiljeni crni komad
u Guess i Fashion&Friends storeu ili na www.fashionandfriends.hr!


PRODAJNA MJESTA GUESS:
ZAGREB - Guess Jeans Store, Arena Centar, Vice Vukova 6
Guess Jeans Store, Centar Cvjetni, Trg Petra Preradovića 6
Fashion&Friends, City Center one West, Jankomir 33
Fashion&Friends, Arena centar, Vice Vukova 6
 
SPLIT – Guess Jeans Store, Marmontova 7
Guess Jeans store, Mall of Split, Josipa Jovića 93
Fashion&Friends, TC Joker, Put Brodarice 6
Fashion&Friends, City Center one Split, Vukovarska 207
 
ZADAR- Fashion&Friends, Supernova, Ulica akcije Maslenica 1
 
RIJEKA – Fashion&Friends, Tower Centar, Janka Polića Kamova 81a

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju