Hrvatski stoper Joško Gvardiol junačina je utakmice Hrvatske i Belgije, svi se dive nevjerojatnim majstorijama mladog hrvatskog reprezentativca na travnjaku, a tek mu je 20 godina. S uzbuđenjem čekamo vidjeti što će nam ova "mašina", kako Joška nazivaju mediji, još pokazati na Svjetskom prvenstvu na kojem Gvardiol nastupa prvi put.

Galerija Joško Gvardiol Joško Gvardiol i Lovro Majer na konferenciji za medije u Katru - 1 Lovro Majer +9 Hrvatski reprezentativac Mislav Oršić

Uz već iskusne nogometne reprezentativce poput Luke Modrića, Ivana Perišića, Dejana Lovrena i Domagoja Vide, hrvatska nogometna reprezentacija dobila je i mlade snage, igrače kojima je ovo prvi nastup na Svjetskom prvenstvu. Među njima je i Joško Gvardiol koji se već dokazao kao najbolji stoper na svijetu.

Zvijezda utakmice s Belgijom, mladi nogometaš koji puno obećava rođen je 23. siječnja 2002. u Zagrebu te igra za njemački Leipzig. Iako je njegova nogometna karijera zapravo tek na početku, Gvardiol se pokazao kao pravo nogometno čudo od kojeg će, bez sumnje, strepiti svi budući protivnici Hrvatske na SP-u u Katru.

Joško Gvardiol Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol (Foto: Matija Habljak/Pixsell)

Dok uživamo u Joškovim majstorijama na nogometnom terenu, nismo mogli ne primijetiti i da je riječ o vrlo naočitom mladiću koji je zasigurno privukao i pažnju žena. Ljepši spol sigurno će zanimati i da je visok 185 centimetara, a nije poznato postoji li u njegovom životu neka dama koja je osvojila njegovo srce.

Borna Sosa: Mladi debitant na Svjetskom prvenstvu u Katru koji je privukao i pažnju žena Borna Sosa Borna Sosa Borna Sosa +3 Borna Sosa

I vršnjaci, među kojima je samo četiri dana razlike, i prijatelji iz djetinjstva Lovro Majer i Borna Sosa Katar će pamtiti kao svoj prvi nastup na Svjetskom prvenstvu, kao i Mislav Oršić i Martin Erlić. Sve su to mladi, zgodni dečki koji su hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji dali svježu, novu snagu i o kojima ćemo sigurno još puno čuti.

Najzgodniji debitant na Svjetskom prvenstvu u Katru je:

glasova:

I ženska publika rado će popratiti SP, pogotovo kada imamo tako dobre i zgodne igrače, a vi odlučite koji je hrvatski debitant na Svjetskom prvenstvu u Katru najzgodniji.

Lovro Majer Hrvatski reprezentativac Lovro Majer (Foto: Goran Stanzl/Pixsell)

Borna Sosa Hrvatski reprezentativac Borna Sosa (Foto: Sanjin Strukic/Pixsell)

Nogometni reprezentativac Mislav Oršić Hrvatski reprezentativac Mislav Oršić (Foto: Igor Kralj/Pixsell)

Martin Erlić na farmi svojih roditelja u Tinju Hrvatski reprezentativac Martin Erlić na farmi svojih roditelja u Tinju (Foto: Dino Stanin/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju