I Gwyneth Paltrow našla se na popisu prezentera koji su dijelili nagrade na 71. dodjeli Emmyja.

Galerija Gwyneth Paltrow Gwyneth Paltrow na 71. dodjeli Emmyja u haljini Valentina Garavanija iz 1963. godine Gwyneth je Jodie Comer uručila Emmy za najbolju glumicu u dramskoj seriji +2 Gwyneth i Valentino 2008. godine u Cannesu

Za razliku od drugih poznatih dama koje su uglavnom posezale za haljinama iz recentnih kolekcija poznatih dizajnera, 46-godišnja američka glumica i poduzetnica odlučila se za vintage kreaciju.

Gwyneth Paltrow na 71. dodjeli Emmyja u haljini Valentina Garavanija iz 1963. godine Gwyneth Paltrow na 71. dodjeli Emmyja u haljini Valentina Garavanija iz 1963. godine (Foto: Getty Images)

Naime, Gwyneth je na dodjelu došla u haljini svog dugogodišnjeg prijatelja, dizajnera Valentina Garavanija.

Dvobojnu haljinu staru 56 godina iz kolekcije za proljeće/ljeto 1962. upotpunila je i vintage torbicom, ali kada je u pitanju obuća, ipak se odlučila za noviji model i nosila je crne satenske štikle Giuseppeja Zanottija.

Gwyneth i Valentino 2008. godine u Cannesu Gwyneth i Valentino 2008. godine u Cannesu (Foto: Getty Images)

Gwyneth nije bila jedina dama koja je odabrala vintage kreaciju za ovu prigodu.

Glumica Sarah Goldberg nosila je satensku haljinu Yvesa Sainta Laurena iz 1980. godine, a njezina stilistica Annabelle Harron izjavila je za Hollywood Reporter kako su ona i glumica uvijek u potrazi za odjećom koja ima karakter i šarm, a upravo to stilisti često najlakše pronalaze u vintage haljinama.

Sarah Goldberg na 71. dodjeli Emmyja u haljini Yvesa Sainta Laurenta iz 1980. godine Sarah Goldberg na 71. dodjeli Emmyja u haljini Yvesa Sainta Laurenta iz 1980. godine (Foto: Getty Images)

POGLEDAJTE I KAKVU JE HALJINU ZA DODJELU EMMYJA ODABRALA KIM KARDASHIAN:

Top ili flop? Haljina kojom Kim Kardashian uvijek izazove nevjericu Kim Kardashian Kim Kardashian i Kendall Jenner na 71. dodjeli Emmyja Kim u haljini Vivienne Westwood +1 Kim Kardashian u kreaciji Vivienne Westwood

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju