U losanđeleskoj dvorani Microsoft Theater održana je 71. dodjela televizijske nagrade Emmy.

Galerija Kim Kardashian Kim Kardashian i Kendall Jenner na 71. dodjeli Emmyja Kim u haljini Vivienne Westwood +1 Kim Kardashian u kreaciji Vivienne Westwood

Među brojnim osobama iz svijeta zabavne industrije koje su se našle na popisu prezentera bila je i "reality" zvijezda Kim Kardashian.

Kim Kardashian i Kendall Jenner na 71. dodjeli Emmyja Kim Kardashian i Kendall Jenner na 71. dodjeli Emmyja (Foto: Getty Images)

Na dodjeli kreativnih Emmyja koja je održana 15. srpnja, Kim je mnoge iznenadila odabirom elegantne crne baršunaste haljine u kojoj je izgledala fantastično, a sada je nastavila niz pojavljivanja u (za nju) jednostavnim kombinacijama.

Kim u haljini Vivienne Westwood Kim u haljini Vivienne Westwood (Foto: Getty Images)

Ponovo je zablistala u crnoj baršunastoj haljini koju je dizajnirala Vivienne Westwood, ali ovaj put posegnula je za upečatljivim nakitom kojim je upotpunila ovo glamurozno izdanje.

Haljina Kim Kardashian je...

glasova:

Ova kraljica modne provokacije voli birati neočekivane odjevne komade kojima izaziva podijeljena mišljenja. S obzirom na to da nas je navikla na često oskudna izdanja, njima nas više ne može iznenaditi, ali zato odabirom decentnih nepobjedivih crnih haljina koje joj savršeno pristaju uvijek izaziva nevjericu.

Kim Kardashian na dodjeli nagrada 2019 Creative Arts Emmys - 9 Kim na dodjeli kreativnih Emmyja 15. rujna (Foto: Guliver/Cover Images)

POGLEDAJTE I HALJINU KOJOM JE KIM KARDASHIAN ODUŠEVILA NA OVOGODIŠNJOJ MET GALI:

Kim Kardashian: Efektna haljina koja je "kapala" po crvenom tepihu Kim Kardashian Kim u haljini Thierryja Muglera Kanye West i Kim Kardashian +2 Kim Kardashian

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju