Victoria Beckham i njen suprug David Beckham bili su gosti na glamuroznoj dodjeli nagrada British Fashion Awards održanoj u Royal Albert Hallu u Londonu. Victoria je izgledala vrlo elegantno i profinjeno u kreaciji koja na prvi pogled zavarava.

Galerija Victoria Beckham na dodjeli nagrada British Fashion Awards - 3 Victoria Beckham na dodjeli nagrada British Fashion Awards - 2 Victoria Beckham na dodjeli nagrada British Fashion Awards - 1 +3 Victoria Beckham na dodjeli nagrada British Fashion Awards

Je li to haljina, hlače ili nešto treće, vjerojatno su se zapitali brojni znatiželjnici kada su vidjeli Victoriju Beckham na dodjeli nagrada British Fashion Awards. I zapravo se i radi o nečemu trećem: kombinezonu koji na prvi pogled izgleda poput haljine. Ali kada se pogleda malo bolje, jasno je da je zapravo riječ o kombinezonu koji gore ima lepršavi dodatak koji seže do poda.

Kreaciju s vlastitim potpisom za sezonu proljeće/ljeto 2019. godine Victoria je kombinirala uz decentan nakit i prirodni make-up.

Victoria Beckham bila je nominirana za nagradu British Designer of the Year Womenswear award, ali priznanje je ipak otišlo u ruke Givenchyjeve dizajnerice Clare Waight Keller.
 
Victoria Beckham na dodjeli nagrada British Fashion Awards - 6 Victoria i David Beckham na dodjeli nagrada British Fashion Awards (Foto: Guliver/Cover Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju