Ljetna sniženja su savršena prilika za obnovu garderobe, ali prije šopinga dobro razmislite koje odjevne komade stvarno trebate.

Galerija Haljina iz H&M-a - 6 Haljina dolazi u veličinama  dolazi u veličinama od XS do 4XL Cijena haljine na sniženju je 15,99 eura +4 Haljina iz H&M-a - 7

Pokušajte se oduprijeti želji da kupite sve što vam se učini lijepim samo zato što sje sad na sniženju.

Ako vam treba pomoć prilikom šopinga, ponekad nije loše poslušati modne znalce koji redovito češljaju ponudu trgovina i webshopova i izdvajaju komade za koje vjeruju da ih se isplati dodati u gaerderobu.

Haljina dolazi u veličinama  dolazi u veličinama od XS do 4XL Haljina dolazi u veličinama dolazi u veličinama od XS do 4XL (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Tako je ekipa sa stranice WhoWhatWear također napravila popis stvari koje se isplati kupiti za ljeto pred nama, a na popisu se našla i jednostavna haljina iz H&M-a s kojom će vaša ljetna gardera izgledati skuplje nego što stvarno jest.

Cijena haljine na sniženju je 15,99 eura Cijena haljine na sniženju je 15,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Radi se o dugoj haljini napravljenoj od rebrastog materijala koja prati liniju tijela. Haljina ima okrugli izrez i tanke podesive naramenice. Crne je boje, a snižena je s 22,99 na 15,99 eura.

Još jedan veliki plus ove jednostavne haljine je činjenica da dolazi u veličinama od XS do 4XL.

Već od 12 eura: 15 modela hlača kojih se žene ne odriču ni po najvećim vrućinama Ljubiteljice hlača imaju modele kojih se ne odriču ni na najvećim vrućinama s.Oliver, snižene sa 119.99 na 104,99 eura Pull&Bear, snižene s 22,99 na 15,99 eura +12 Stradivarius, snižene s 25,99 na 15,99 eura

Od pet eura: 15 natikača na sniženju s ravnim potplatima za najudobnije ljeto Natikače ravnih potplate hit su svakog ljeta Reserved natikače, 17,99 eura (prije 22,99 eura) H&M natikače, 29,99 eura (prije 64,99 eura) +12 Stradivarius natikače, 12,99 eura (prije 19,99 eura)

Kako sugeriraju na stranici WhoWhatWear, sve što vam treba uz ovu haljinu su sandale i spremni ste za izlazak. U galeriji na početku teksta možete detaljnije provjeriti kako haljina izgleda.

Haljina iz H&M-a uz koju su vam dovolje samo sandale i spremni ste za izlazak Haljina iz H&M-a uz koju su vam dovolje samo sandale i spremni ste za izlazak (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju