Krojevi koji pristaju raznim tipovima građe ženskog tijela i konfekcijskim veličinama uvijek su nam među favoritima, a upravo je takva i lagana haljina od 136 kuna u koju se lako zaljubiti na prvi pogled. Dolazi u dvije boje i čak devet konfekcijskih veličina.

Galerija Haljina iz Primarka od 136 kuna koja dolazi u dvije boje i čak devet konfekcijskih veličina - 1 Haljina iz Primarka od 136 kuna koja dolazi u dvije boje i čak devet konfekcijskih veličina - 2 Haljina iz Primarka od 136 kuna koja dolazi u dvije boje i čak devet konfekcijskih veličina - 3 +3 Haljina iz Primarka od 136 kuna koja dolazi u dvije boje i čak devet konfekcijskih veličina

Neodoljivo jednostavna, romantična i vrlo nosiva - tako se može opisati proljetna haljina iz trgovine Primark koja bi ove sezone mogla biti vrlo popularna. Riječ je o lepršavom modelu s volanima i lagano voluminoznim rukavima dužine do lakta, dok je sama dužina haljine vrlo laskava te seže do ispod koljena.

Haljina iz Primarka od 136 kuna koja dolazi u dvije boje i čak devet konfekcijskih veličina - 4 Haljina iz Primarka od 136 kuna koja dolazi u dvije boje i čak devet konfekcijskih veličina (Foto: Primark)

I materijal od kojeg je izrađena vrlo je primamljiv jer je riječ o visokom udjelu pamuka, što ovaj model čini sjajnim izborom za tople dane. Haljina će lijepo prikriti eventualne "nedostatke" na tijelu, a dobra je stvar i to što dolazi u čak devet konfekcijskih brojeva, od broja 4 do 20 (britanske veličine).

Haljina na preklop Model koji "stanjuje": 15 haljina u kojima dokazano izgledamo mršavije

Također, birati možete između dvije boje, tamnosmeđe i svijetloružičaste, a možda je poželite imati u obje boje s obzirom na to da joj je cijena pristupačnih 15 funti (oko 136 kuna).

Haljina iz Primarka od 136 kuna koja dolazi u dvije boje i čak devet konfekcijskih veličina - 2 Haljina je izrađena od visokog udjela pamuka te dolazi u veličinama od 4 do 20 (Foto: Primark)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju