Krojevi koji pristaju raznim tipovima građe ženskog tijela i konfekcijskim veličinama uvijek su nam među favoritima, a upravo je takva i lagana haljina od 136 kuna u koju se lako zaljubiti na prvi pogled. Dolazi u dvije boje i čak devet konfekcijskih veličina.

Neodoljivo jednostavna, romantična i vrlo nosiva - tako se može opisati proljetna haljina iz trgovine Primark koja bi ove sezone mogla biti vrlo popularna. Riječ je o lepršavom modelu s volanima i lagano voluminoznim rukavima dužine do lakta, dok je sama dužina haljine vrlo laskava te seže do ispod koljena.

I materijal od kojeg je izrađena vrlo je primamljiv jer je riječ o visokom udjelu pamuka, što ovaj model čini sjajnim izborom za tople dane. Haljina će lijepo prikriti eventualne "nedostatke" na tijelu, a dobra je stvar i to što dolazi u čak devet konfekcijskih brojeva, od broja 4 do 20 (britanske veličine).

Slika nije dostupna Model koji "stanjuje": 15 haljina u kojima dokazano izgledamo mršavije

Također, birati možete između dvije boje, tamnosmeđe i svijetloružičaste, a možda je poželite imati u obje boje s obzirom na to da joj je cijena pristupačnih 15 funti (oko 136 kuna).

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju